2777
2789
پسر منم اینجوریه الان ک ۳ سالشه هم ادامه داره و بشدت بدغذاست 

بچه منم بدغذاست .عوق زدنم داره هنوز .مثلا ی غذایی دوست نداشته باشه ب زور میگم یکم بخور امتحان کن بزارم دهنش میتواد بالا بیاره .یا مثلا سوپ و غذاهای ابکی ...چرا اینجورن ینی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا از اول زوری بهش ندادم اصلا هر وقت میل داشته الانم گرسنشه غذا میبینه میاد که بخوره ولی تا قاش ...

ی چیزایی شنیدم میگن مشکل حسی دارن .ینی ی سری حواسشون بیش از حد تحریک میشه .

البته نگرانت نکنم بچه خودمم همینجوره هنوز ک نزدیک ۴ سالشه .ی حالت وسواس گونه هم داره بد دله مثلا بینیشو ی دفه پاک کردم چرک دماغشو دید میخواس بالا بیاره کدوم بچه ای حالا دنقد حساسه.میگن با بازی و کلا این چیزای اینجوری درمان میشن .من ک شهرستانم جایی نداشتم ببرم .بعدم جلو بقیه بگی میگن عیب گذاشتی رو بچه اینا رو از نت میخوندم.

رفلاکس  که چرا از 4ماهگی درگیریم الان نمیدونم همین عوقدزدناش به رفلاکسشه یانه یک دکتر میگه رفلا ...

به خاطر رفلاکس عزیزم درمانش کن پسر من بچگی هاش رفلاکس داشت بعد از چند سال که الان ۱۱سالش هستش دکتر گوارش گفت رفلاکس و ناشتا داروی معده استفاده میکنه 

خدایا شکرت  
کلا هر غذایو همینجوره سفت شل مثل سوپ میکس همه غذا رو عوق میزنه میخوره 😔😔😔

بگوکه بچت خوب شد بگو تورخداداغونم خواهر

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️