2777
2789
عنوان

میشه راه حل بدین فقط بهم نخندین

418 بازدید | 21 پست

من یه هفته درس نخوندم و الان دو روزه که شروع کردم بخونم ولی مشکل اینه هنوز یه ساعت نخوندم غیر ارادی می بینم خوابم گرفته. قهوه هم خوردم . قرص کافئین خوردم . کاپوچینو خوردم لامصب هیچکدوم جواب نمیده . راهی دارین بیهوش نشم 😭😭😭😭

مشکل من در طول تمام دوران تحصیل😐

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا به حد كافي استراحت كن.و با گوشي بازي نكن راحت بخوابي تا صبحا سرحال تر باشي

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

قرص و قهوه و هیچکدوم از اینا جواب نمیده من همه رو امتحان کردم تازه تو همچین مواقعی که نمیخای بخابی برعکسم عمل میکنن😐 تنها راهش اینه که وقتی خابت گرفت بگیری بخابی انقد بخابی تا از خاب کاملا سیر بشی بعدش بیدار شی و سرحال شرو کنی

اصلا یکی از روشهای درمان بی خوابی خوندن کتاب و درسه  

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂