2777
2789
عنوان

خوش فرم شدن پایین تنه و ب***

1258 بازدید | 30 پست

سلام خانوما  کسی با ورزش های اسکات باسنش رو فرم اومده من  میخوام یک ماه مداوم  تمرین کنم بنطرتون جواب میده کسی میدونه لطفا  راهنمایی کنه

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسکات یکم ران رو از طرفین لاغر میکنه. ولی با کنار گذاشتنش برمیگرده و یک ماه هم تغییر خیلی کمی ایجاد میکنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اره جواب میده  ولی باید ادامه بدی حتی هفته ای یکی دو جلسه  وگرنه برمیگردی ب قبل

اره ادامه میدم  طبق برنامه اما نمیتونم باشگاه برم بخاطر  همین شک دارم  با ی  برنامه دارم ورزش میکنم  

صددرصد جواب میده اما فقط اسکات نه، بقیه تمریناشم برو، واسه فرم دهی باید حرکتارو با سرعت کم و آروم بز ...

نمیدونم ولی 14 تا حرکته مختلفه ک هر روز انجام میدم  وای بهم انگیزه دادی   مرسی عزیزم  

اسکات یکم ران رو از طرفین لاغر میکنه. ولی با کنار گذاشتنش برمیگرده و یک ماه هم تغییر خیلی کمی ایجاد ...

مرسی عزیزم 

شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

منو توی تاپیک های باحال تگ کنید           اگر به من توهین کنید جمله کاربری شما تعلیق شده است، در صورت داشتن سوال از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمائید را مشاهده خواهید کرد😎تاپیک خنده دار ❤  تاپیک ترسناک  
اره ادامه میدم  طبق برنامه اما نمیتونم باشگاه برم بخاطر  همین شک دارم  با ی  برن ...

اگه وسیله هارو داری اشکال نداره 

عضلاتتو سفت کن موقع تمرین 

یسری حرکتای دیگه هم یاد بگیری خوبه 

قربوونت حتما وسط تمرین یا بلافاصله بعدش پروتئین بخور

یدونه موز اکتفا میکنه چون من اصلا تخم مرع و و اینا دوست ندارم  بعد مهم نیس تمیرنا کی انجام شه من اکثر 3 بعد ازظهر انجام میدم

اگه وسیله هارو داری اشکال نداره  عضلاتتو سفت کن موقع تمرین  یسری حرکتای دیگه هم یاد بگیر ...

نه والا هیچی ندارم ولی میخوام دمبل بخرم    ولی حرکتای مختلف انجام میدم