2777
2789
عنوان

درد زیر دل و واژن

845 بازدید | 16 پست

سلام دوستان اوایل ماه ششم هستم تو تغییر وضعیت ها زید دلم درد میگیره این میگم حالا طبیعیه ولی یه درد عجیب دیگه دارم که جسارتا بالای واژنم حس میکنم یعنی زیر دل ک متصل میشه ب بالای واژن

درد عجیبیه انگار میخ فرو میکنن یه لحظه اصلا انگار از استخوانش در میاد این درد.مثل درد جایی که ضربه خورده 

میخام بدونم تجربه دارید؟؟

عزیزم من 1ماه پیش این درد اومد سراغم حتی بدترش تاجای ک رفتم ازمایش ادار دادم چیزی نبود 

گلم از مثانست باید مایعات زیاد بخوری هندونه بخور هروز 

مالشعیر بخور تند تند برو دسشویی خوب میشی نزدیکی تا1هفته هم نداشته باش

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همینالان از این درد بیدارم و نخوابیدم

انگار میخ میکوبن    و نبض هم دارم   درد زیر شکمم دارم   من دوقلو باردارم از هفته ۲۱ اینجوری شدم الان هفته ۲۳ هستم  مایع اب دور جنین ها زیاده  این علایم از کیسه ابه  حتما برو دکتر 

عزیزم من 1ماه پیش این درد اومد سراغم حتی بدترش تاجای ک رفتم ازمایش ادار دادم چیزی نبود  گلم از ...

نزدیکی که خیلی وقته اصلا ندارم 

مرتب هم ادرار میکنم که اعصابم بهم ریخته.

ولی این درده عجیبه تازه س برام

من همینالان از این درد بیدارم و نخوابیدم  انگار میخ میکوبن    و نبض هم دارم   د ...

چند روز پیش دکتر بودم بابت درد زیر دل چیزی نگفت

گفت اگه تو تغییر وضعیت هست و مدام نیست طبیعیه

ولی این درد است خون واژن ک میگم دو سه روزه اومده سمتم

نزدیکی که خیلی وقته اصلا ندارم  مرتب هم ادرار میکنم که اعصابم بهم ریخته. ولی این درده عجیبه ت ...

اره برای منم تازه بود فقط مایعات زیاد بخور این ادرارا. فکر میکنی مرتب ولی نصف شبا دسشوییت نگهداشته میشه باعث درد میشه باید حتی شبا 1ساعتی یبار بری دسشویی

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
چند روز پیش دکتر بودم بابت درد زیر دل چیزی نگفت گفت اگه تو تغییر وضعیت هست و مدام نیست طبیعیه ولی ...

دیابت بارداری نداری؟  احتمال داره از اون باشه  من دارم و کنترل نکردم ماه قبل بتعث شده ابش زیاد شه  دکترم این احتمال رو داد