Mona298 مدیر استارتر عضویت: 1392/07/27 تعداد پست: 18038 عنوان دنبال یه تار موی مامانمم از فرط دلتنگی دارم روانی میشم 2764 بازدید | 101 پست پنج ماهه که نیست انگار پنج هزار ماههفکر میکردم همیشه هست....چمدون لباساشو باز کردم دنبال یه تار مو میگردم😭 1399/01/28 | 02:08 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یارن عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 12938 من روزی هزار بار صداش ک تو پیغامگیر سیمکارتم مونده رو گوش میدم الن 6 ساله کارم همینه ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92790 نابودمون کردی خواهر کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مهرانه64 عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 11928 عزیزدلم خدا رحمتشون کنه.خدا به شما صبر بده.با قرآن خوندن براشون خودت رو آروم کن.
نیلو۶۵۷۶ عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 12392 ای بابا خدا بیامرزه http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو
۶۵۳۲۱ عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 784 اللهی عزیزم چی شده عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92790 تا حالا خشکم نزده بود کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مامان_جوجویی۷۰ عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 12711 داغون شدم خواهر😭 لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
pari263 عضویت: 1393/01/21 تعداد پست: 4716 من روزی هزار بار صداش ک تو پیغامگیر سیمکارتم مونده رو گوش میدم الن 6 ساله کارم همینه خوش بحالت که صداشو داری هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته
مهرانه64 عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 11928 من روزی هزار بار صداش ک تو پیغامگیر سیمکارتم مونده رو گوش میدم الن 6 ساله کارم همینه خدا رحمتشون کنه