دخترمظلوم مدیر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 679 عنوان اخلاق دی و خرداد | مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 46 پست نظرتون رو راجب متولدین این ماه ها چیه؟ دیدم اون ور از ابان و مرداد میگن گفتم حسودی کنم! 😎 1399/01/28 | 01:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gita1380 عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 571 اره منمممم نمیدونم چرا اینجوریم ولی وقتی با کسی جور بشم تا اخرش هستم . با نزدیک ترین ادم زندگیمم نمیتونم درد و دل کنم فک میکنم نمیتونن درکم کنم
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96764 نمیدونم چرا اینجوریم ولی وقتی با کسی جور بشم تا اخرش هستم . با نزدیک ترین ادم زندگیمم نم ... منم با کسی در دل نمیکنم اما باکسی دوس باشم تا تهش هستم دوست صمیمیم تقریبا چهارده ساله دوستیم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 من خودم دی ماهیم شدیدا احساساتیم لجبازم هستم تو برخورد اول چون زود نمیتونم صمیمی شم فک میکنن مغرورم ... منم دی هستم.دقیییییقا همشون درسته.عین منی😐😅✌🏻 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
9677 عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 1621 ب طرز وحشتناکی دمدمی مزاج بودن در حدی ک دیوانه میشدی از دستشون و بنظرم خیلی ادمای خودخواه و تنوع طلب ... عزیزم تنوع طلب هستیم ولی خوب اگه طرف مقابلمون خودش برامون تنوع ایجاد کنه تو رفتارش و همبشه ثابت نباشه اونوقته که باید عشق و وفا رو ببینه خدایا حال دل هممون و خوب کن ،خدا جونم هیچ بنده ایت رو محتاج هیچکس نکن الهی آمین
gita1380 عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 571 منم با کسی در دل نمیکنم اما باکسی دوس باشم تا تهش هستم دوست صمیمیم تقریبا چهارده ساله دوستیم جالبه دارم ب طالع بینی ایمان میارم
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96764 منم دی هستم.دقیییییقا همشون درسته.عین منی😐 😅✌🏻 😂😍خوشبختممم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96764 جالبه دارم ب طالع بینی ایمان میارم ارههه خوشبختممم😂 #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96764 شماام زود عصبی میشی ؟ اره متاسفانه و خیلب هم عجولممم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 😂😍خوشبختممم 😍😍😍😍✌🏻😍😍😍باورت نمیشه بلا استثنا تو هر جمعی جدید رفتم یا حالا زیاد آشنا نبودم باهاشون همه گفتن چقدر مغروره این😀لج بازی هم که تک تکم😁رئیس بودنم ک تو خونمه😂✌🏻😍 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
gita1380 عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 571 اره متاسفانه و خیلب هم عجولممم واااای دقیقا همینجوررریم همیشه ام اینن عجول بودنم بهم ضررمیرسونه . بعد از عصبانیتمم زود پشیمون میشم . یه عصبیه مهربونم . گاهی وقتا فک میکنم زیادددی مهربونم و حالم از خودم بهم میخوره
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96764 😍😍😍😍✌🏻😍😍😍 باورت نمیشه بلا استثنا تو هر جمعی جدید رفتم یا حالا زیاد آشنا نبودم باهاشون همه گ ... 😂😂😂منم این اتفاق برام افتاده دس خودم نیس سریع نمیتونم گرم بگیرم رییس بودن که نگم برات بقول نامزدم میگه خیلی سرکشی😂😂😂 #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
masha75 عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 453 عزیزم تنوع طلب هستیم ولی خوب اگه طرف مقابلمون خودش برامون تنوع ایجاد کنه تو رفتارش و همبشه ثابت نباش ... تنوع طلبی رو همه ی درصدی ازش دارن ولی کنترلش مهارت میخواد مگه معامله ست؟ خودمو بکشم تنوع ایجاد کنم ک مهر و علاقه ب پام بریزه؟ میخوام صدسال سیاه نریزه کاربر قدیمیم،۸/۶/۹۷ نمیدونم چرا تعلیق شدم.منتظر بررسیم
gita1380 عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 571 😍😍😍😍✌🏻😍😍😍 باورت نمیشه بلا استثنا تو هر جمعی جدید رفتم یا حالا زیاد آشنا نبودم باهاشون همه گ ... منم همینجورم
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96764 واااای دقیقا همینجوررریم همیشه ام اینن عجول بودنم بهم ضررمیرسونه . بعد از عصبانیتمم زود پشیمون میشم ... منم همیطوریم دس خودم نیس نمیتونم بد رفتار کنم ولی واقعا اگه یکی از چشمم بفتا دیگه افتاده وتموممم عجول بودن به منم زیاد ضربه زده😂 #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم