2777
2789
منم همیطوریم دس خودم نیس نمیتونم بد رفتار کنم ولی واقعا اگه یکی از چشمم بفتا دیگه افتاده وتموممم&nbs ...

اره چندروزه دارم رو خودم کار میکنم یکم اروم باشم اگه خدا بخواد   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂منم این اتفاق برام افتاده دس خودم نیس سریع نمیتونم گرم بگیرم  رییس بودن که نگم برات بقول ...

عاره واقعا اولش مغرور ولی امان از وقتی دیگه صمیمی بشم.همه جوره پای رفقا هستم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
منم همینجورم    

😍✌🏻خوشبختم 😎

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
والا مارو دارن غمی ندارن😂😂

صد درصد .ولی قدر نمیدونن که😎

تنوع طلبی رو همه ی درصدی ازش دارن ولی کنترلش مهارت میخواد  مگه معامله ست؟ خودمو بکشم تنوع ایجا ...

عزیزم من خودم ی خردادی هستم من اوایل ازدواج جونمم برا شوهرم میدادم  ولی خوب اون با کاراش مثلا اجازه نمیداد من تنها جای برم همش تو خونه مثل زندانیا بودم و .........باعث شد که از مهرم بهش کم بشه.منظور از تنوع این نیست که مثلا هر روز ی ادا اطواری از خودت در بیاری همین که ذهن ی خردادیو، مبحوس نکنه و آزادش بزاری این خودش کلی لطف در حقشه....البته خداوشکر الان فهمیده که چقدر در حقم کم لطفی کرده داره کم کم آزاد میکنه قفسو😁😆

خدایا حال دل هممون و خوب کن ،خدا جونم هیچ بنده ایت رو محتاج هیچکس نکن   الهی آمین
نه والا😕😂😂

😂