_بانو مدیر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 2237 عنوان قضیه چیه همه میخوان گوشی بخرن | مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 23 پست این چند روزه همه دارن راجع ب گوشیو قیمتشو اینا میپرسن خبریه؟ 1399/01/28 | 00:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عطیش عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 3276 هر کسی امسال نتونه کوشی بخره باید قیدشو بزنه چون اقتصاد جهانی در حال فروپاشیه ممکنه حتی چیزهای سطح ا ... دگ قرار نیس تا اخر عمر ک همین جوری داغون بمونت بالاخره درست میشه ا
سالللویا عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 8164 وای نگو 😭 یعنی هر لحظه استرس اینو دارم ک گوشیم خراب شه چرا؟ازش درست استفاده کن ولی اگر میبینی الان خرابه با پس انداز هر طور شده یکی بخر اینده نگر باش وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
_بانو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 2237 خو بوگوووووو گوشی بخرم یا نخرم😁😁😁😁😁 اگه داری یدونه واسه خودت بخر یدونه هم واسه من شادم کن😍
مرسانل98 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 8738 وای نگو 😭 یعنی هر لحظه استرس اینو دارم ک گوشیم خراب شه استرس کرونا کمه اینم اضافه شد با این تدریسای الان همش گوشی به دست عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست❤️ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمیدهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
سالللویا عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 8164 دگ قرار نیس تا اخر عمر ک همین جوری داغون بمونت بالاخره درست میشه ا بله ولی زمان بره کروناهمین فردا ناپدید بشه تا یکسال رو اقتصاد جهان تاثیر میزاره وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
مرسانل98 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 8738 اگه داری یدونه واسه خودت بخر یدونه هم واسه من شادم کن😍 نه دارم بوخودا همینم دارم سفت بچسبم عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست❤️ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمیدهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
_بانو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 2237 چرا؟ازش درست استفاده کن ولی اگر میبینی الان خرابه با پس انداز هر طور شده یکی بخر اینده نگر باش والا از بس تو خونمو تفریح ندارم شبو روز دارم ازش استفاده میکنمپس اندازم ک ندارم😑
_بانو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 2237 استرس کرونا کمه اینم اضافه شد با این تدریسای الان همش گوشی به دست والا بخداتو زندگیم کم دارم استرس میکشم اینا هم بهش اضافه میکنن
سالللویا عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 8164 والا از بس تو خونمو تفریح ندارم شبو روز دارم ازش استفاده میکنم پس اندازم ک ندارم😑 پس بیشتر مراقبش باش و قکرای بد نکن ان شالله خراب نمیشه وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉