2777
2789
عنوان

قرمزی گونه ها.کممممممممک

340 بازدید | 23 پست

خانوما خواهش میکنم کمکم کنید تو این شرایط نمیتونم دکتر برم.نزدیک سه ساله قرمزی گونه دارم.خیلی قرمزه.پوستم عالی بود خیلی ناراحتم ک اینطوری خراب شد.بتامتازونم زدم خوب نشد ک نشد.آزمایش کامل دادم.یه کم مشکل داشتم ولی ب دلیل کرونا نتونستم پیگیر بشم.

چیکار باید بکنم این قرمزی کمتر بشه؟ چه پمادی پیشنهاد میکنید؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ریزش مو یا احساس خستگی و ضعف یا احساس سنگینی پا هنگام بالارفتن پله یا سوزش ادرار و ... نداری؟؟؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
عزیزم ریزش مو یا احساس خستگی و ضعف یا احساس سنگینی پا هنگام بالارفتن پله یا سوزش ادرار و ... نداری؟؟ ...

ریزش مو دارم سوزش ندارم ولی دفع پروتیین داشتم تو آخرین آزمایش.anaمثبت ولی آزمایشات اختصاصی لوپوس منفی.التهابات بدنمم بالا بود

وازلین بزن ببین چجوری دو سه روزه از صورتت میرن

جدی؟من قرمزی صورتم دایمه صبح و شب قرمزه.اصلا خشک هم نیس پوستم.از امشب میزنم ببینم چی میشه ممنون گلم.

ریزش مو دارم سوزش ندارم ولی دفع پروتیین داشتم تو آخرین آزمایش.anaمثبت ولی آزمایشات اختصاصی لوپوس منف ...

خب پس خدارو شکر لوپوس منفی بوده واسه همون التهابات بدنه پس سعی کن چیزهای طبیعی که التهاب رو کم میکنه بخورید فکر میکنم مثل زنجبیل و .. البته فکر میکنم باز تحقیق کنید

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
از اعصابت هست یا هروخت احساس ناراحتی داری میان صورتت

اصلا دایم قرمزه.سه ساله.کلا قرمزه.چه ناراحت باشم چه خوشحال قرمزه

خب پس خدارو شکر لوپوس منفی بوده واسه همون التهابات بدنه پس سعی کن چیزهای طبیعی که التهاب رو کم میکنه ...

ممنونم آخه همش قرمزه من اصلا گرمی مصرف نمیکنم اتفاقا مصرف سردیم بیشتره.پمادی نمیشناسید بزنم التهابش کم بشه؟

ممنونم آخه همش قرمزه من اصلا گرمی مصرف نمیکنم اتفاقا مصرف سردیم بیشتره.پمادی نمیشناسید بزنم التهابش ...

پماد های مخصوص قرمزی پوست همشون کورتون داره و باعث نازکی پوست میشه و تازه از ریشه درمان نمیکنه

اتفاقا میدونستید همون سردی باعث التهاب میشه ، شما باید از ریشه درمان کنید بنظرم از طب سنتی کمک بگیرید تا جایی که من میدونم زنجبیل و تخم کتان و زرد چوبه و ... از التهابات جلوگیری میکنه

ممنونم آخه همش قرمزه من اصلا گرمی مصرف نمیکنم اتفاقا مصرف سردیم بیشتره.پمادی نمیشناسید بزنم التهابش ...

عرييزمم منم مشمل شما رو داشتممممممم و الان کاملم حل شد رفتم دکتر پوست بهم پماد داد به صورتت هيچي نزن چون پوست ماها به شدت حساسههه ابليمو و .... ک تجويز ميکنن براي جوش و ... اصن نزن من صورتم با يه مصرف پماد کاملن حل شد و دک برنکشت خدا رو شکر

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :)