2777
2789
حالا راه به این آسونی رو بهتون گفتم .مفت مجانی .من پول دادم تا اینو ازش شنیدم .میگین گرفتمتون

داری جدی میگی چقد پول دادی

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا راه به این آسونی رو بهتون گفتم .مفت مجانی .من پول دادم تا اینو ازش شنیدم .میگین گرفتمتون

یعنی شما توی خانوادتون سابقه دوقلو زایی نداشتید و با روش این خانمی که گفتید دو قلو باردار شدی عزیزم؟

ما همیشه بعد...شربت خنک میخوریم په چرا هنوز تو یکیشم موفق نبودیم😐

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم
ولی با این وجود میگم اول خواست خدابود وبعد این روشی که گفتم.

عزیزم میدونم این تاپیک قدیمی هست ولی میخوام بدونم واقعاخودتون این روش امتحان کردین؟دوقلوهاتون همسان هستن؟چقدپول دادین بهش

عزیزم میدونم این تاپیک قدیمی هست ولی میخوام بدونم واقعاخودتون این روش امتحان کردین؟دوقلوهاتون همسان ...

سلام . آره خیلی شبیه هم اندو هم اندازه . اون روشو که رایگان گفت پول دوا هاشم که گیاهی بود کم بود . البته من برای درمان عفونت رفتم 

سلام . آره خیلی شبیه هم اندو هم اندازه . اون روشو که رایگان گفت پول دوا هاشم که گیاهی بود کم بود . ا ...

عزیزم عفونتت برطرف شد ؟من ازقدیم عفونت دارم از زمان دختریم ترشحاک پنیری زیاد دارم میرم دکتر بیست روز قطع میشه بازم بعدش شروع میشه میخوام ببینم خوب بود داروش واسه عفونت؟کدوم شهری؟

عزیزم عفونتت برطرف شد ؟من ازقدیم عفونت دارم از زمان دختریم ترشحاک پنیری زیاد دارم میرم دکتر بیست روز ...

لازم نیست بیای شهر ما . من از یه چیز دیگه ای خیلی بهتر جواب گرفتم و اون روش پیاز درمانی بودمیتونی تو نت سرچ کنی و درست عمل کن معرکه ست