2777
2789
عنوان

با تجربه ها **کفش طبی برای کودکان +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 6640 بازدید | 29 پست
نه بدون قالب گیری . نسخه داد رفتیم کفش آرمن تو سنایی کفش رو خریدیم. 

من که خریدم کفشش چرم طبیعی بود.حدود یک سال پیش ۴۸۰ هزار تومن بود.

شما چند خریدی؟

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
تو خونه پاش کن . گفت بهتره یه جهت واسه خونه و یه جفت واسه بیرون بخرید . حالا ما فعلا تو خونه ایش رو ...

همسایه طبقه پایینی رو چیکار کنم😫

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عاشقشه. از ۴.۵ سالگی پوشیدم پاش.الان ۵.۵ سالشه.

خداروشکر   دختر من که الان خیلی دوست داره. همه این سه ساعت هم با ذوق پوشید. فقط اواخرش دیگه رو پنجه راه میرفت و پاش رو کامل نمیگذاشت رو زمین. البته این تایم رو کلا راه رفت و دوید . این کارش من رو ترسوند 

من که خریدم کفشش چرم طبیعی بود.حدود یک سال پیش ۴۸۰ هزار تومن بود. شما چند خریدی؟

اینم چرم طبیعیه . از کفش ارمن تو سنایی. خریدم 350 . تقریبا 6 جفت کفش پیشنهاد داد که کفت این از همه بهتره. من خودم صندل طبی دوست داشتم واسه تابستون . گفت این بهتره 😕

اینم چرم طبیعیه . از کفش ارمن تو سنایی. خریدم 350 . تقریبا 6 جفت کفش پیشنهاد داد که کفت این از همه ب ...

باید مچ پاشو بگیره.

همین ساق بلندا بهترن.

حتما زیرش جوراب ساق بلند بپوش.

بله حتما . تو تابستون پخته میشه بچم😩

اشکال نداره.خدا رو شکر که مشکل سختی ندارن.

من از خدامه همسایم نباشه پاش بپوشم.

الکی داره کوچیک میشه😞

اشکال نداره.خدا رو شکر که مشکل سختی ندارن. من از خدامه همسایم نباشه پاش بپوشم. الکی داره کوچیک میش ...

آره اخه بیرون تایم کوتاهی راه میرن. ولی تو خونه خیلی بیشتر استفاده میشه

اینکه پاش درد میکنه نشونه خوبی مگه با نسخه پزشک نخریدی براش نگفت چند ساعت پاش باشه. پسرم دوساله بود ...

تایمی که روزانه باید پاش کنه رو پزشک نگفت ماهم بی تجربه نپرسیدبم 😆

تایمی که روزانه باید پاش کنه رو پزشک نگفت ماهم بی تجربه نپرسیدبم 😆

از روزی سه ساعت شروع کن هرچقدر بیشتر کفش پاش باشه نتیجه زودتر حاصل میشه  ان شالله بعدش چند سال کف طبعی میندازین  خوب میشه .دکتر پسرم گفت موقع خوابم کفش پاش باشه ولی من دلم نیومد اما ت خونه  مدام پاش میکردم واسه تسکین دردپاهاش شبا با روعن زیتون کف پاهاش ماساز بد عالی واسه بهبودم کمک میکنه ازش بخواه پنجه پاهاش ب داخل فشار بده روزی حداقل ۵ .۶ بار این حرکت بزنه مثلا روسری بنداز کف اتاق ازش بخواه با پنجه پا برشدار تا ماهیچه های کف پاش قوی شه

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
از روزی سه ساعت شروع کن هرچقدر بیشتر کفش پاش باشه نتیجه زودتر حاصل میشه  ان شالله بعدش چند سال ...

بله حتما این ورزش رو انجام میدم ممنون عزیزم. 

در مورد رفتن به سرویس بهداشتی شما چیکار میکردید. دختر من 3 ساله اس و تا میگه جیش من کفش و شلوار و .... در بیار طول میکشه و شلوارش خیس میشه. شما خودت بغلش میکردی واسه رفتن به سرویس ؟