من امروز با تجویز پزشک برای دخترم سه سالم کفش طبی خریدم. تقریبا یه سه ساعتی پوشیده. الان پادرد داره به نظرتون زیاد پاش کردم. باید روز اول از تایم کم شروع میکردیم. بعد اینکه ممکنه پادردش بخاطر نامناسب بودن کفش باشه ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عاشقشه. از ۴.۵ سالگی پوشیدم پاش.الان ۵.۵ سالشه.
خداروشکر دختر من که الان خیلی دوست داره. همه این سه ساعت هم با ذوق پوشید. فقط اواخرش دیگه رو پنجه راه میرفت و پاش رو کامل نمیگذاشت رو زمین. البته این تایم رو کلا راه رفت و دوید . این کارش من رو ترسوند
من که خریدم کفشش چرم طبیعی بود.حدود یک سال پیش ۴۸۰ هزار تومن بود. شما چند خریدی؟
اینم چرم طبیعیه . از کفش ارمن تو سنایی. خریدم 350 . تقریبا 6 جفت کفش پیشنهاد داد که کفت این از همه بهتره. من خودم صندل طبی دوست داشتم واسه تابستون . گفت این بهتره 😕
تایمی که روزانه باید پاش کنه رو پزشک نگفت ماهم بی تجربه نپرسیدبم 😆
از روزی سه ساعت شروع کن هرچقدر بیشتر کفش پاش باشه نتیجه زودتر حاصل میشه ان شالله بعدش چند سال کف طبعی میندازین خوب میشه .دکتر پسرم گفت موقع خوابم کفش پاش باشه ولی من دلم نیومد اما ت خونه مدام پاش میکردم واسه تسکین دردپاهاش شبا با روعن زیتون کف پاهاش ماساز بد عالی واسه بهبودم کمک میکنه ازش بخواه پنجه پاهاش ب داخل فشار بده روزی حداقل ۵ .۶ بار این حرکت بزنه مثلا روسری بنداز کف اتاق ازش بخواه با پنجه پا برشدار تا ماهیچه های کف پاش قوی شه
برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
از روزی سه ساعت شروع کن هرچقدر بیشتر کفش پاش باشه نتیجه زودتر حاصل میشه ان شالله بعدش چند سال ...
بله حتما این ورزش رو انجام میدم ممنون عزیزم.
در مورد رفتن به سرویس بهداشتی شما چیکار میکردید. دختر من 3 ساله اس و تا میگه جیش من کفش و شلوار و .... در بیار طول میکشه و شلوارش خیس میشه. شما خودت بغلش میکردی واسه رفتن به سرویس ؟