عزیزم شما یخچالتو استفاده کردی؟مال منم سینور هستن برا جهیزیع گرفتم خیلی نگرانم اخه اینجا همه میگن به ...
یه ماهی میشه استفاده میکنم راستش فریزرش که عالیه ولی یخچالش خوب سرد نمیکنه اونم چون توشو زیاد پر کردیم برا همونه.ظاهرشم که خوبه.منم نگران بودم قبل استفاده ولی نه کار به حرف مردم نداشته باش خوبه.همه یخچالای ایرانی در یه سطحن تقریبا به جز هیمالیا و دیپوینت و اسنوا که گرونن.اینایی که رنج قیمتشون یکیه مثل سینور اسنوا سوزان برفاب یخساران پارس دونار اینا کاراییشونم یکیه مارکشون فرق داره.سینور تلویزیونم تبلیغشو میکنه.نگران نباش خوبه.فقط من فک میکردم جادار تر باشه یخچال ولی دیدم طبقه هاش کوچیکه.که اونم همه اینایی که گفتم با این هم قیمتن همشون توشون کوچیکه
سلام جانم خداروشکر خیلی خوبه من یه سال و نیم ازش استفاده میکنم عالیه نه سر وصدا دارن سرما دهیشون هم ...
سلام ببخشید شما درجه یخچالو رو چند میذارین؟ ما گذاشتیم روی دو.البته پنل دیجیتالش پونزده رو نشون میده.ولی احساس میکنم سرماش اونطور که باید نیس.برا ما میگن چون زیاد پرش کردین برا همینه.البته طبقه هاش کوچیکه چنتا شیشه آب و آبلیمو هم بذاریم بلخره جا میگیرن دیگه.شما روی چند گذاشتین؟برا شما هم قسمت دیواره روبرویی یخچال از داخل چنتا قطره یخ داره یا مال ما اینطوره؟من راضیم ولی احساس میکنم اونطور که باید سرما نمیده البته فریزرش عالیه.ممنون میشم جواب بدی