2777
2789

سلام بچه ها

دقت کردین این روزا هر چقدر تنوع آهنگ ها بالا می‌ره اما خب ماندگاریشون کمتر میشه و بقول معروف بعد چند بار  دل رو میزنن

اما خب همیشه ی آهنگ هایی هستن که همیشه برامون ماندگارن ی جور خاص ...حالا به هر دلیلی...

اما من کلا سبک های خیلی خاص رو دوست دارم که خیلی ها ممکنه نپسندن!

حالا ی اهنگی که اصلا معروف نیست  خودم چند سال پیش خیلی اتفاقی پیداش کردم رو می‌خوام اینجا معرفی کنم که برای من هم  تلخی سنگینی داره  درعین حال هم آرامش داره کلا حرف اول رو میزنه واسم تو آهنگ هام

حالا دوتا خواهش دارم

یکیش، اینکه دوست دارم اگر آهنگ هایی از قبیل دارین رو اینجا معرفی کنید لذت ببریم.

دوم،حستون‌ رو از این آهنگ که من معرفی میکنم بعد اینکه گوش دادین اینجا بگید لطفاً 🤗.

آهنگ  پرتقال من طاهر قریشی

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

بمیرم من واسه عشق دوتامونو واسه تنهایی بی انتهامونو
کی باید جم کنه این قلب داغونو

تو رفتی و غمت یه شبه آبم کرد ببین دنیا منو بی تو جوابم کرد
تو رفتی حرف این مردم خرابم کرد

تو رفتی زندگیمون رفت یه عاشق زیر بارون رفت
دیدی آخر یکیمون رفت کجایی

بمیرم بهتر از اینه غمت مونده توو این سینه
تموم شهر غمگینه کجایی

تکست آهنگ بی انتها فرزاد فرزین

نه میتونم برم از خونه بیرون نه از فکر توئه دیوونه بیرون
تو نیستی و هنوز بارونه بیرون

تو نیستی و هنوز اسمت عزیزه رفیق قلبی که بی تو مریضه
همین تنهایی بی همه چیزه

تو رفتی زندگیمون رفت یه عاشق زیر بارون رفت
دیدی آخر یکیمون رفت کجایی

بمیرم بهتر از اینه غمت مونده توو این سینه
تموم شهر غمگینه کجایی

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

فقط اهنگهای شادمهر

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق اول  احمد وند

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

آهنگ پرنده مهاجر از سیاوش قمیشی

از نوجوانیم گوشش دادم

برام تکراری نمیشه

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

🤣🤣

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️