2777
2789
عنوان

توروخدا بگین مارمولکارو با چی بکشم؟؟😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 183 پست
عزیزم من رفتم سم کامن خریدم، لازمه هر شب بپاشم یا همونطور که روش نوشته تا دوماه دیگه نیاز به تجدید ن ...

سلام عزیز بسلامتی 

زیاد نزن گلی خانم چون دقت کرده باشی خیلی بوی تندی داره واسه نفست خوب نیست 

فقط یکبار بزن و بس 

من چون خیلی از مارمولک و سوسک میترسم دوسه هفته یکبار توبالکن و پشت درورودیا و پنجره پیس پیس پیس میزنم.

جنازه جونورا زیاده ولی جنازه مارمولکو ندیدم 

اما چندبار تو خونه مارمولک اومد مستقیم روش اسپری کردم اولش انگار نه انگار اما یکم که گذشت چنددقیقه دیگه انگار خشک شده بدبخت

وای مورمورم شد اینارو برات گفتم یاد شب مارمولکی افتادم

رفتم کامن گرفتم زدم، لازمه هر شب تجدید کنم یا همونطور ک نوشته تا دوماه تاثیرش هست؟

هرشب که کامن بزنی نمیتونی زندگی کنی، من از بوش خوشم نمیاد. تاثیرش زیاده. به نظر من برای احتیاط هر ماه یه بار سمپاشی کن.

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز بسلامتی  زیاد نزن گلی خانم چون دقت کرده باشی خیلی بوی تندی داره واسه نفست خوب نیست&n ...

من باز مارمولک دیدم با اینکه یه عالمه سم ریختم😔😔 دو سه روز اول خیلی خوب بود هیچی ندیدم ولی بعد این مدت راحت مورچه ها و جک جونورا از جایی که سم زده بودم عبور میکردن☹

مارمولکشم کوچولو بود معلومه زیر پله ها زایمانم کردن تو این وضعیت😁😂

نمیدونم چرا روی اینا تاثیر نداره😂😂

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟🤗
هرشب که کامن بزنی نمیتونی زندگی کنی، من از بوش خوشم نمیاد. تاثیرش زیاده. به نظر من برای احتیاط هر ما ...

توی خونه نمیزنم حیاط سم پاشی میکنم بوش سریع میره😷😷 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟🤗