2777
2789

همیشه من باید اولین نفری باشم که پیام میده وگرنه نامزدم اند خیالش هم نیست انگاری اصن وجود ندارم ازین کارش خیلی حرصم میگیره چرا همش من باید توی چت کردن پیش قدم باشم ؟ 😠😠😠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب یه چند وقت پیام نده ببین نامزدت پیام میده

نمیگم بده ولی اینجوری خیلیم خوب نیستا

اگر روزی عقل را بخرند وبفروشند ما همه به خیال اینکه زیادی داریم فروشنده خواهیم بود.......................میشه یه صلوات برا خوب شدنم بفرستید😢😭😭😭

😏چقدر با حوصله هستی من بودم سال به سال پیام نمیدادم

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

منم یه مدت چون خیلی پیش قدم میشدم اون دیگه عادت کرده بود چیزی نمیگف منتظر میشد من پیام بدم

چن وقت اصلا پیام ندادم خودش میومد میگف چرا هیچی نمیگی نگرانت شدم و فلان...باید بگذره تاادم سیاست رابطه رو یادبگیره از من ب تو نصیحت انقد ب خودت اهمیت بده و واشه خودت وقت بذار ک اون کنجکاو شه ببینه کجایی چیکارمیکنی سرگرم باش ورزش کن کار کن اعتماد بنفستو ببر بالا ...کاری کن دلش تنگ شه (کم باش ولی خوب باش) سرت توگوشی نباشه زیاد

منم یه مدت چون خیلی پیش قدم میشدم اون دیگه عادت کرده بود چیزی نمیگف منتظر میشد من پیام بدم چن وقت ا ...

ولی تواینکه نباشی هم زیاده روی نکن...هروقت احساس کردی بهت توجه نمیکنه یکم ازش فاصله بگیر خودش میاد