2777
2789
عنوان

گلاره عزیزم

427 بازدید | 13 پست

@banooyekourd  

عزیزم من از موقع که تاپیک داستان زندگیت پر بازدید شد پیگیرت بودم خاموش

ناخواسته‌ وارد پروسه طلاق شدم با یه بچه میتونی راهنماییم کنی

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

خیانت کرد دیگه تموم این مدت حس میکردم مشکل از منه نگو سرش جا دیگه گرمه

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون مسافرت شمالو یادمه گفتی رفته همونجا شک کردم ولی گفتم چی بگم تو دلت شور بیفته اخه اون سفر که تن ...

چی بگم دیگه خلایق هر چه لایق

میخوای چکار کنی؟؟؟طلاق یا مهریه؟؟؟

دیدم تو هر دوشو داری به من کمک کن 

بچه دارم 

می‌خوام مهریه ام بگیرم دستم پر باشه نفقه و اینا هم می‌خوام تو وکیل گرفتی 

گلاره کمکم کن

دیدم تو هر دوشو داری به من کمک کن  بچه دارم  می‌خوام مهریه ام بگیرم دستم پر باشه نفقه و ...

مال و اموال داره؟؟؟؟ترک منزل کردی؟؟؟؟؟بچه پیش کیه؟؟؟؟؟شعلش چیه کارمنده حقوق ثابت داره؟؟؟؟دقیق اینارو به من بگو

و دیگر هیچ...

مال و اموال داره؟؟؟؟ترک منزل کردی؟؟؟؟؟بچه پیش کیه؟؟؟؟؟شعلش چیه کارمنده حقوق ثابت داره؟؟؟؟دقیق اینارو ...

مال و اموال دوسه تا سواری داره فکر کنم 

نه آزاده 

بچه با منه

ادعا کردم از خونه بیرونم کرده برگشتم 

خونه در قفل بود زنگیدم صد و ده صورتجلسه کرده

نه

میشه توقیف کرد البته اگر نزنه به اسم کس دیگه 

ترک منزلم کنی نفقه بهت نمیرسه فقط نفقه بچت میرسه

برا ترک منزل شاید اون صورت جلسه به دردت بخوره ولی بیاد دنبالت و تو نری ناشزه میشی برا کسی که حقوق ثابت نداره اموالم نداره ارزش نداره بیفتی دنبال مهریه منم اشتباه کروم اعصای و روانم رو دادم برا 77 نیلیون فقط 

ببخش و حضانت دائم بچه رو بگیر حق مارو قانون مملکت خورده عزیزم کاریش نمیشه کرد

و دیگر هیچ...