2777
2789
عنوان

لزرش نوزاد

206 بازدید | 27 پست

سلام پسرم دوماهشه موقعی که جیش میکنه درحد یه ثانیه میلرزه ینی عفونت داره؟

توروخدا کمکم کنید

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

پاهاش میلرزه؟

یکی قبلا میگفت بچه ها موقعی ک شیر میخورن و ی پاشون میلرزه همون موقع دارن جیش میکنن نمیدونم دیگه صحتشو😅

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه؟

نه بعضی اوقات

ولی هروقت لرزیده جیش کرده

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
پاهاش میلرزه؟ یکی قبلا میگفت بچه ها موقعی ک شیر میخورن و ی پاشون میلرزه همون موقع دارن جیش میکنن نم ...

همه بدنش

همه بدنش

اونو نمیدونم عزیزم با ی پزشک اطفال مشورت کن 

خیلی دکترا تو اینستا ج میدن ب سوالات 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
باید ختنه کنید

اره وقتی دنیا اومد دکتر گفت آلتش طوریه که باید زود ختنه شه ولی از شانس ما کرونا نمیزاره😭😭😭😭😭

اگه یه مدت دیگه ختنه کنیم مشکلی پیش نمیاد؟

چرا کسی جواب نمیده؟ 😑😟☹

اره وقتی دنیا اومد دکتر گفت آلتش طوریه که باید زود ختنه شه ولی از شانس ما کرونا نمیزاره😭😭😭😭😭 ا ...

هرچه زودتر بهتر ببرید مطب خصوصی مشکلی نداره ک

دانش آموخته طب سنتی🥰
دست موتورش شله

چی؟؟😐

ارزش بچتون 

نفهمیدم