2777
2789
عنوان

مارک بوش و همزن برقی و آبمیوه گیری

7245 بازدید | 14 پست

سلام دوستان همونطور که میدونیم برند  بوش خیلی معروفیه و گران، اما بعضی لوازم برقی با همون مارک خیلی ارزونتره، چرا؟  و اینکه همزن برقی بدون کاسه، مارک بوش 260 وات  ۱۵۰۰۰۰ تومن خوبه بخرم؟ و آبمیوه گیری تک کاره بوشbs 579   با قیمت ۴۷۰ هزار تومن ممنون از راهنماییتون

من همزن کاسه ای بوش دارم اصلا ازش راضی نیستم. بعدا فهمیدم هیچ کس از همزنش راضی نبوده

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم واقعا، الان دیگه اکثر کالاها چینی هستند

مارک بوش رو انگار ایران و‌ترکیه هم زدن ازش به معنای واقعی کلمه پول تو جوب ریختنه خریدنشون من مخلوط ون خریدم یکبار هم‌درست کار نکرد 

بوش ، بوشه. چه روش نوشته باشه ساخت چین و چه ساخت المان. اگه اون بوش، واقعا محصول کارخونه بوش باشه میشه بش اعتماد کرد. مشکل اینایی هستند که اصلا بوش نیستند واقعا و توی چین به دست کارخونه های بی نام و نشان تهیه میشند و ارم بوش میزنند روش. سعی کنید از جای معتبر بخرید. همین

عزیزم غذاها ویدا دارم فقط مخلوط کن و آسیابش به دردم خورد، بقیه چیزا از کار افتاد

ببخشید فکر کنم یه جاش درست تایپ نشده. غذاساز جدا دارید؟ چه مارکی بوده که خراب شده؟ البته من منظورم اون همه کاره هایی که ۵۰۰ تا رنده و اینا دارند نبود. چیزای بیسیک که به کار بیاد. مثل خورد کن، گوشتکوب برقی و همزن و مخلوط کن.