2777
2789
عنوان

خانما چقدر با مردای نامحرم معاشرت دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3216 بازدید | 116 پست

لباس زیر که نه نمیخرم اگه مرد باشه 

ولی با فروشنده های دیگه در حد لزوم حرف میزنم 

چون همینجوریم که خیلی متین و مودب و سنگین صحبت میکنم  میبینم که سر و گوششون میجنبه وای به حال اینکه یکم راحت بخوام حرف بزنم 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من اگر با شوهرم باشم فروشنده مرد باشه شوهرم حرف میزنه زن باشه من لباس زیر رو اصلا فکرشم نمیکنم از مرد بخرم واقعا زشته اصلا چرا فروشنده لباس زیر باید مرد باشه اخه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

منم‌ مثل شمام

علاوه بر راننده و میوه فروش و دکتر و فروشنده ها و ..... اغلب همکارانم در محیط کار و مراجعین ، آقا هستند

و خیلی معمولی باهاشون برخورد میکنم

زن و مرد برام فرقی ندارن

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

عادی مثل یه مشتری صحبت میکنم خریدم روانجام میدم چه خانوم باشه فروشنده چه آقا البته باآقایون محتاط تررفتارمیکنم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

کسی که توی اجتماع باشه خواسته یا ناخواسته مجبوره صحبت بکنه مثلا یک آقایی توی خیابان از من آدرس بپرسه من حرف نزنم باهاش بگم منتظر باش همسرم بیاد بهت بگه؟!!!!!! اصلا همچین چیزی امکان داره

کسی که با ادمای معمولی و فروشنده هم صحبت نکنه پس روابط اجتماعیش صفره.

اره یکی پرسید با مردای فامیلم صحبت نمیکنی ؟گفت نه رابطه نداریم فقط سلام

لطفاً برای خوشبختی بچه هام یه صلوات بفرستید 😘

من همه اینایی ک گفتی به جز لباس زیر فروشی.اصلا نمیپسندم اقا باشه .بهش بگم سایزم75ههه..چه ناجور...حس میکنم مردا تصورشون قویه .کاری هم ندارم شوهرم ناراحت بشه یا نه .خودم واسه این مورد نمیپسندم..حتی اگه داروخانه وسایل جلوگیری بخوام روم نیست بخرم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

من فروشنده ام

ی بار خانومه اومده بود در مغازم 

صورتش کامل پوشیده بود من سرم تو گوشی بود آوردم بالا سرمو دیدم یکی وایساده هیچی هم نمیگه 

گفتم یا خدا جن زده شدم

یعنی واقعا ترسیدم

بعد هی میگفتم بفرمایین حرف نمی‌زد

از آخر اشاره کرد به ادکلن گفتم ۳۰۰ تومان 

گذاشت رو میز ادکلن برداشت رفت.

خلاصه که یکم رعایت کنین لطفا 😂

نترسونین مردم رو 

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.