2777
2789
عنوان

متخصصای رنگ‌موی طبیعی بیاین

68 بازدید | 3 پست

بچه ها میخام موهامو حنا بزارم پشت موهام دکلره هس اگ تو حنا یکم پور کاکائو بریزم موهای پشت سرم قهوه ای میشه؟؟؟

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
قهوه و دارچین و دم کرده گل گاو زبان بزن ی رنگ خوجججلی میشه

قهوه ندارم...یعنی اینارو بزنم بدون حنا یا حناهم قاطیش کنم؟؟؟مقدارش از هر کدوم چقدر باشه؟؟؟بجای قهوه پود کاکایو بزنم؟؟؟؟

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه ندارم...یعنی اینارو بزنم بدون حنا یا حناهم قاطیش کنم؟؟؟مقدارش از هر کدوم چقدر باشه؟؟؟بجای قهوه ...

من بسته ب حجم موهام ک خیلی پرپشته

یک سوم کاسه آبگوشت خوری حنا چار قاشق قهوه دو قاشق دارچین بجای آب هم دم کرده گلگاو زبان بعد میزارم سه چار ساعت رنگ پس بده بعد میزارم رو موهام شش هفت ساعت بمونه یک کلاه رنگ و دوستا پراستیک و ی روسری سرم میکنم ک خوب گرم بشه بهتر رنگ بگیره

همسرم دلیل من است. 💜🌱