2777
2789
عنوان

بارداری بعد سقط

848 بازدید | 76 پست

سلام دوستان من دو هفته پیش نی نیمو تو هفته ۲۲ از دست دادم دهانه رحمم باز شده بود و کاری از دستم برنیومد تا رفتم بیمارستان بچه اومده بود پایین و با درد فراوان زایمان طبیعی کردم .الان تو شرایط خیلی بدی هستم هر شب خواب بچمو میبینم خیلی دلم براش تنگ شده هر چه سریع تر دوست دارم باردار بشم تخمدانام پلی کیستیک بود با دارو باردار شده بودم میترسم دیگه نتونم باردار بشم تو رو خدا اگه کسی همچین تجربه ای داره بیاد کمکم کنه چند ماه بعد دوباره میتونم اقدام کنم 😭😭😭😭😭😭😭

خدایا یه معجزه بهم نشون بده 😭😭😭😭😭😭

علتش چی بود که باز شد؟

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شیش ماه پیش پسرمو تو شیش ماهگی از دست دادم تصادف کردم کورتاژ شدم 

الان شیش ماه میگذره دقیقا بیشتر شبها خواب بچه میبینم 

و حال روحیم خوب نیست 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

عزیزم😔😔😔

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

من هم دیروز بچمو به خاطر از کار افتادن قلب تو ۸ هفتگی سقط کردم😭😭😭

وااای به دل شما که تو پنج و شش ماهگی از دست دادید..

خدا ان شاء الله فرزندانی صالح و سالم و خوشگل بهتون بده و جبران این ناراحتی بشه🤲..

برای من هم دعا کنید🙏🏻

منم تخمدان پلی کستیک داشتم قرص خوردم باردار شدم این مشکل خیلی هاست نگران نباش عزیزم 

انشالله دوباره برو زیر نظر یه متخصص دیگه دکترتو حتما عوض کن

شپا احتمالا باید کورتاژ میشدی یعنی دهانه رحم رو میدوختن تا بچه ات نیوفته که دکترت این کارومیکرده و نکرده وبچت سقط شده

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
منم شیش ماه پیش پسرمو تو شیش ماهگی از دست دادم تصادف کردم کورتاژ شدم  الان شیش ماه میگذره دقیق ...

خدا ان شاء الله به زودی دامنتو سبز میکنه با یک بچه ی خوشگل و سالم و صالح 🤲 راضی باش به رضای خدا..

علتش چی بود که باز شد؟

تو بیمارستان گفتن احتمالا دهانه رحمت کوتاه شده چون مشکل دیگه ای نداشتم .طول سرویکسم ۳۲ بود اما دکترم اعتقاد داشت که طبیعیه اصلا پیگیری نکرد خدا لعنتش کنه هر روز دارم عذاب میکشم 

خدایا یه معجزه بهم نشون بده 😭😭😭😭😭😭