2777
2789
عنوان

بچه هاا ی سوال؟؟

180 بازدید | 32 پست

سلام میشه لطفا راهنماییم کنید؟؟

من قم زندگی میکنم بعدش خونواده منو شوهرم شمال هستن

قرار شدش که ایشالا که این وعض کرونایی تموم شبشه بریم شمال چون من سه ماهی میشه خونوادمو ندیدم

من دلم میخاد بیشتر خونه ی مامانم باشم ولی شوهرم میگن بیشتر خونه اونا باشیم 

سر همین موضوع هم کلی دعوا میشه همیشه 

خییلی بچه بازی درمیاره

چجوری بش بگم که من بیشتر خونه مامانم اینا باشم  دعوا نشه؟؟چیکار کنم؟؟

یه بچه ده ماهه هم دارم که اون روش خیلی حساسه اووف انگار بچه رو اون بدنیا اوردش همچنین خونوادش واس بچه تعیین تکلیف میکنن خب منم حرصم میگیره هرچقد نوه ی اوناس نوه ی مامان وبابامم هس تازه سیسمونیشو خونواده ی من گرفتن اونا هیچکاری نکردن حتی واسه جشنه دخترم هزارتومنم ندادن

ینی به ظاهر سیصد تومن دادن که جلوجم شرمنده نشن خونه که رفتن از شوهرم پولو گرفتن

راهنمایی لطفن چیکارکنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو برو خونه مامانت اینا اونم بره خونه مامانش اینا

نمیشه دیگه بچه رو میگیره میبره

بعدشم اون ادمی نیس که منو تنها بزاره حتی پیشه خاهرام فک میکنه علیه ش توطئه میکنم

والا مردم خلن

بسته به اینکه چند روز میمونی تقسیم کنید مثلاً پنج روزخونه شما پنج روز خونه مادر شوهرت

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

هر چه خونواده ها بیشتر پول بدن بیشتر اجازه دارن نوه شونو ببینن 

این یعنی چی که میگی خونواده شوهرم پول ندادن سیسمونی نخریدن کمتر باید بینن بچمو؟ 😒😒😒😒😒😒

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

هر جا راحتی باش دیگ زوری ک نیس 

من با اینک خیلی خانوادمو دوسدارمو بشون وابستم دوسدارم بیشتر خونه مادرشوهرم باشم 

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
نمیشه دیگه بچه رو میگیره میبره بعدشم اون ادمی نیس که منو تنها بزاره حتی پیشه خاهرام فک میکنه علیه ش ...

بچه شیر میخوره اونا ببرن؟ 

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣
هر چه خونواده ها بیشتر پول بدن بیشتر اجازه دارن نوه شونو ببینن  این یعنی چی که میگی خونواده شو ...

نه نه منظورم این نیس اصن

میگم انگار خودشونو پدرومادر بچه میدونن

مثلا من میگم مامان بهش غذا ندید

میگه توهیچی نمیدونی من خودم میدونم چیکارکنم

اصن منو ادم حساب نمیکنه

هر چه خونواده ها بیشتر پول بدن بیشتر اجازه دارن نوه شونو ببینن  این یعنی چی که میگی خونواده شو ...

یعنی وقتی چیزی خرج نکردن غلط میکنن که ادعای محبت دارن.

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...