2777
2789

من ۴ بار ازمایش بتا دادم 

اولیش یه هفته بعد از موعدم بود عددش ۱۵۰ بود

دومیش ۶ روز بعد از ازمایشم بود عددش ۳۱۵ بود 

سومیش هم ۴۸ ساعت بعد از ازمایش دومم بود که ۳۲۵ بود که خیلی کمه 

بعد افتادم رو خونریزی شدید با لخته های زیاد 

که دیروز یعنی ۴۸ ساعت بعد از ازمایش سومم ازمایش دادم عددش ۵۰۰ بود 

مگه نباید عددش صفر میشد مگه میشه ؟🤔

قبل از اینکه ازمایش سومم رو بدم دکتر سونو واژینال انجام داد که هیچ چیزی ندید حتی ساک هم نبود 

فقط اندومترم زیاد بود که برای فرد باردار طبیعیه

عصر هم میخوام برم پیش دکترم 

تا حالا کسی اینجوری بوده؟😣

برا من رفت بالا تا ۹۰۰رسید ی دفعه اومد پایین 

۷۵۰

۲۰۰

۳۰

خونریزی

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی قبل از اینکه بره بالا خونریزی نداشتی؟

ن قبلش اصلا .آزمایش اولی ک دادم .بعد ی هفته لک دیدم.ک رفتم دوباره آز اومده بود پایین.

لکم ادامه داشت تا خونریزی سقط شد

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم