2777
2789
عنوان

قهوه خوردم حالم بده

3039 بازدید | 24 پست

سلام دوستان روزتون بخیر . راستش من زیاد اهل قهوه نیستم ولی واسه امتحانی درست کردم خوردم بار اول فشارم افتاده بود فکرنمیکردم واسه این باشه دوباره امروزم درست کردم اسپرسو و گلد غلیظ خوردم . الان به شدت فشارم افتاد سرم گیج میره و دستام میلرزه خودم تنهام خونه میترسم پاشم ازحال برم 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوضش من عاشق قهوه ام لیوان لیوان میخورم😍😅

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

اگر فکر میکنی فشار خونت پاینه پاهاتو به دیوار تکیه بده زادیه 45 درجه مثلا...

یا یکم اب نمک بخوری فشارت میره بالا

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
یه چیزی بخور احتمالا معدت خالی بوده😊

منم اول همین فکرو کردم هرچی میخورم فایده نداره یه لحظه پاشدم برم ظرفا رو بشورم چشام سیاهی رفت خاستم بیوفتم دوباره نشستم.

شما بخاطر خواصی ک برای قهوه میگن ب هیچ وجه مجبور نیسی بخوری...من خودم اگر قهوه بخورم به حدی تپش قلب میگیرم ک چشمام سیاهی میره نمیتونم بلند بشم باید قرص پروپرانول بخورم تا ضربانم بیاد پایین....دیگ امتحانش نکنین

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن