2777
2789

نمیدونم درسته یانه من باردار نمیشدم قبل از عید زد ب سرم رفتم پیش دعا نویس یه چیزی گفت چشمام چهارتا شد از ترس 😢

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعاهای توی تاپیکم واسه باطل دعا هست توی پستا یه نیگا کن

مرسی عزیزم  خداخیرت بده

ولی ب من گفت چله افتاده روت چله حیوانات شب عروسیت یه حیون تو خونه ات تازه زایمان کرده که کاملا درست بود من فردای عروسیم خواهرم وشوهرم رفتن تو انباری که تمیزش کنن واسه وسایل اضافی خواهرم اومد بالا گفت یه گربه زاییده 😢😢

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
خوب چی گفت؟

نوشتم بخون

مامانم رفت 

واسه منم سر کتاب گرفت اما چیزی نبود

تعریف میکرد یه خانومه ای با خونوادش اومده بود 

اصلا نمیتونست روی پاهاش واسه

خیلی بد بود 

یه کارای انجام داد 

زنه روی پاهای خودش وایساد 

معلوم بود مشکل خاصی داشته چون خونوادش واقعا تعجب کردن

دیگه طرفو کلی التماس کردن بگه کی اینکارو باهاش کرده 

بهشون گفت به طرف کاری نداشته باشیدو ازشون قول گرفت که جنگو دعوا راه نندازن

بعدم اسم طرفو که گفته اصلا بیچاره ها گریشون میگیره

واقعا واسه کسی پیش اومده کسی تجربه کرده ؟

ببین واقعا جواب منم هست من قبل بارداریم به این چیزا اعتقاد نداشتم الانم ندارم 

ولی من از اول بارداریم داغون حالم تا همین الان هر نوع ازمایش سونو رفتم چیزیم نی 

همسرم از یکی برام سرکتاب باز کرد یعنی چهار نفر البته همشون گفتن طلسم شده دعا نوشت که طلسم باز بشه باز نشده هنوزم هست 

خیلی دوستدارم بدونم از این دعا حالم اینه یا خودم مشکل دارم ⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

حقیقت که داره ولی با خوندن چهارقل هرنوع طلسم و جادویی باطل میشه. هر روز چهارقل بخونین و به بچه ها و خونه زندگیتون فوت کنین

آن بهشتی که همه در طلبش معتکف اند، من کافر همه شب با تو به آغوش کشم...❤