2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش تو چه سنی خوبه ؟

861 بازدید | 36 پست

من‌دخترم سه سالشه سوراخ کنم یا بزارم بعدا ؟

نمی دونم چه تایمی این کارو انجام می دن 

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترسه یه وقت

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
من دخترم ۶ سالشه ۴ ماهه سوراخ کرده تازه اونم بزوره خودش که دوست داشت به من بود حالا ها نمیکردم.

منم فک نکنم بزاره سوراخ کنم ، اما گوشواره اینا دوست داره استفاده کنه 

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!

دیر سوراخ نکن

من کوچیک بودم ۲سالم بود سوراخ کردم گوشم نازکه و نرم مونده لاله گوش

اما خواهرام بالای ۱۰سال سوراخ کردن بیچاره ها داغون شدن اصلا نمیتونن استفاده کنن لاله ی گوششون خیلی گوشتی شده به نظرم 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

مامانم میگه قبل چهل روزگی چون هنوز پوسته و خیلی دردو احساس نمیکنه من دختر اولمو تو 17 روزگی مادرشوهرم سوراخ کرد دختر دومم خود شوهرم با همکاری مادرش بعد چهل روزگی.

وای من که چقدر گریه کردم چقدر بهشون بدو بیرا گفتم چون هردوتاشو من نبودم انجام دادن چون اگه بودم نمیزاشتم اابته خوب شدا راحت شدن اگه به من بود تا الان که بزرگ شدن سوراخ نمیکردم

دیر سوراخ نکن من کوچیک بودم ۲سالم بود سوراخ کردم گوشم نازکه و نرم مونده لاله گوش اما خواهرام بالای ...

یه دستگاه هایی دیدم سایت آنلاین راحت تو خونه می شه سوراخ کنی خودت 

یه دستگاه هایی دیدم سایت آنلاین راحت تو خونه می شه سوراخ کنی خودت 

منم دیدم 

فقط گوشش رو سوراخ کردی براش حتما طلا بنداز که بدنش حساسیت نزنه به بدل 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره