2777
2789
عنوان

میگن وقتی بارون میاد....

512 بازدید | 30 پست

میگن وقتی بارون میاد درای رحمت الهی بازه دعا کنی مستجاب میشه من همیشه زیربارون دعا میکنم ومیکردم حتی وقتی این غذیه رو نمیدونستم واکثرا مستجاب میشه

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

قضیه😊

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم دعا کن

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
پس چرا اینقد دیر گفتی حالا ک. تابستون اومد رسید میگی

نخیر عزیزم الان بهاره وخداروشکر همه جابارون میاد الانه که اینجا سیل بشه 

من یه مدت اینجوری میکردم و خیال میکردم دعاهام مستجاب میشه بعدا فهمیدم توهمه

شایدم این طوریکه تومیگی ولی من حس خیلی خوبی دارم به دعا کردن زیربارون

خخخ ابروم رفت

فدا سرت🤣

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
بله مستجاب میشه نگاه کردن ب دریا هم همینطور

واقعا نمیدونستم نگاه به دریاهم همینجوری مرسی گفتی

خوش بحالت  من موقع اذان زیر بارون زیاددعا کردم اما هیچ وقت حاجتمونگرفتم  بااین وجود دوس ...

ماادما صلاحمونو نمیدونیم شاید به صلاحت نبوده