سلام دوستان گل.من از سال ۹۰ وارد نی نی سایت شدم ولی از اونجایی که نمیتونم جلو دهنمو بگیرم هی میترکم😄 همیشه داخل تاپیک ها میگن وقیح میاد و فلان.این وقیح کیه و قضیش چیه خدایی؟؟با توجه به صحبت دوستان فک کنم یه آقایی باشه که عکس بچه ها رو از اینجا برداشته.... اگه آره خب چزا اینقدر حرص میخورین؟؟؟کسی که عکسش زو نمیذاره توی سایت و ریسک میکنه باید به این چیزام فک کنه
مترسک:وقتی نمیشود رفت=>همین یک پا هم اضافیست.خواهش میکنم دگکاربری منو نترکونین چون خط زیااااااااد دارم 🤪در نی نی سایت باید زورکی بعضی ها رو دوس داشت وگرنه ترور میشی......مثلا سردار دلها رو 😒وااااااااا.......چرا این قد میترکونین خداوکیلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از زندان بدتر شده اینجا
مترسک:وقتی نمیشود رفت=>همین یک پا هم اضافیست.خواهش میکنم دگکاربری منو نترکونین چون خط زیااااااااد دارم 🤪در نی نی سایت باید زورکی بعضی ها رو دوس داشت وگرنه ترور میشی......مثلا سردار دلها رو 😒وااااااااا.......چرا این قد میترکونین خداوکیلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از زندان بدتر شده اینجا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هن؟؟؟؟؟من میگم فقط عکس رو هر جایی نگذارید دوستان تامام
موافقم عده ای عکس خودشون باشوهرشون میذارن ک بیاین نظر بدین بهم میایم یانه بنظرم کسی ک یکی انتخاب کرده نباید نظر بقیه واسه ظاهرشون مهم باشه من خودم هنوز از کسی واسه شوهرم نظر نخواستم حتی خواهرم و اگه کسی هم چیزی بگه ی جوری جوابش میدم تا دیگه جرائت نکنه حرف بزنه
مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر