2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو این فصل روزا خیلی طولانیه. گرسنگی زیاد باعث تولید کتون تو بدن میشه که واسه جنین خیلی ضرر دا ...

بچه ی دوممه...سر اولی تو بارداری و شیردهی روزه نگرفتم...بلافاصله بعد از ازشیرگرفتن بچم باردارشدم...شوهرم ۴،۵ تا بچه می خواد...اگه سر هربچه ای ۳سال روزه نگیرم.کی این همه روزه رو بگیرم...

تو اینترنت خوندم یه کیتای مخصوص به کتون هست اگه کتون ادرار بالا نرفت و سرگیجه و....نداشت زن باردار تو ۳ماهه دوم و سوم میتونه روزه بگیره.

به نطرتون چیکارکنم..این قدیمیا که میگرفتن چجوری میگرفتن؟

بچه ی دوممه...سر اولی تو بارداری و شیردهی روزه نگرفتم...بلافاصله بعد از ازشیرگرفتن بچم باردارشدم...ش ...

منم گاهی به این چیزا فکر میکنم. چون تصمیم دارم پسرم دو سالش که شد باردار شم. واقعا نمیدونم کار درست چیه. الان شیردهی دارم میترسم روزه بگیرم شیرم کم شه. هنوز تصمیم نگرفتم

منم گاهی به این چیزا فکر میکنم. چون تصمیم دارم پسرم دو سالش که شد باردار شم. واقعا نمیدونم کار درست ...

من شیرم کم نمیشد.حالم بدمیشد و نمیتونستم تحمل کنم باهمه دعوام میشد و عصبی میشدم روزه میگرفتم.۱۰تاشو گرفتم بقیشو خوردم.البته بچم ۱سالش پرشده بود

منم گاهی به این چیزا فکر میکنم. چون تصمیم دارم پسرم دو سالش که شد باردار شم. واقعا نمیدونم کار درست ...

یکی میگه من ۱بچه یا ۲تا بیشترنمیارم...روزه هاشو میخوره بعدن بگیره...من چیکارکنم با ۱۰ ،۱۵ سال روزه...

شوهرم بچه زیاد می خواد...نمیدونم چیکارکنم.خدا کمکمون کنه

من شیرم کم نمیشد.حالم بدمیشد و نمیتونستم تحمل کنم باهمه دعوام میشد و عصبی میشدم روزه میگرفتم.۱۰تاشو ...

من پسرم الان تو ده ماهگیه. خب حق داشتی عزیزم. بدن با هر بار زایمان خیلی ضعیف میشه. راستش منم میگفتم 3 تا یا چهار تا. ولی اگر آدم خانه دار نباشه خیلی سخت میشه. الان فعلا فقط به دومی فکر میکنم. اگر دیدم اذیت نمیشم سومی رو میارم وگرنه عمرا. به شوهرم گفتم حالا نمیشه یه دونه هم تو بیاری که انقد به من فشار نیاد 😁

خیلی باحال جوابشو دادی..منم باید همینو بهش بگم...😂

یه نفرو میشناسم که شوهرش پنج تا بچه میخواد. الان سه تا دارن.یه خدمتکار گرفتن که روزا بیاد کارای خونه رو انجام بده. به نظرم اگر شرایطشو دارین بعدا از همسرت بخواه. حتی هفته ای یه بارم بیاد خونه رو اساسی مرتب کنه خوبه