2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا جدا شده باشه؟

260 بازدید | 12 پست

بچه ها من تقریببی یک ساله جدا شدم

ولی همچنان شبا خیلی اذیت میشم و فشار های روحی و روان و تنش های عصبی اون زمان هنوز روی من تاثیر داره و شبا کابوس میبینم

نمیدونم چی کار کنم تا زودتر حالت نرمال برگردم

بدترینش حرفهای مردم هست و نوع برخوردهایی که بیشتر نمک زخمم شده...

حرف مردم رو گوش نکن ..خودتو با کارای هنری سرگرم کن 

کلاس برو ..منم یه مدت مثل تو بودم خودم با درس مشغول کردم  حرف مردم رو اصلا گوش ندادم ... فدات شم سخت نگیر 

من الانم گاهی کابوس اونموقع ها رو میبینم ... 

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما دوباره ازدواج کردی؟با پسر مجرد؟

بله ازدواج گردم ...بله همسرم مجرد بود اومد خواستگاریم 

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

نه من اصلا ازدواج نکردم.

و چون خیلی ضربه دیدم و اصلا تو ازدواجم بهم خوش نگذشته و خیلی اسیب خوردم 

احساس میکنم ازدواج دوباره منو به اون شرایط میکشه

حقیقتش وقتی بقیه رو میبینم زندگی خوبی دارن اعتماد به نفسم میاد پایین و فکر میکنم ایراد از منه

چه جالب خانواده اش راحت کنار اومدن با ازدواج اولتون؟

فقط پدر ومادرش میدونن جدا شدم 

خودش نخواست کسی بدونه ... گفت این قضیه مربوط به منه 

الانم هیچکدومشون حق ندارن از زندگی گذشته من چیز بگن ... الحمدالله خیلی دوسم داره و همسر خوبیه برام ... 

شما مشاوره خوب سراغ دارین  که واقعا کمک کنه

من از زنجانم عزیزم ...