تو جمع خانوادگی داشتیم پاستور بازی میکردیم که شوهرم فقط به دختر خانوادمون توجه میکرد و انگار من زنش نبودم فقط با اون میگفت میخندید و اونم دختر کثافط بدش نمیامد نخ میداد نازه واسه شوهرم میامد و شوهرم پاهاش باز کرده بود حرکت زشت میامد انگار از خود بی خود شده بود من تو چن ساله ازدواج اصلا بهش تو دخترا زنا فامیل شک نکردم قابل توجه اونا میگن حسودی کردم این حرفا و من حسم خییلی قویه و منم از بازی امدم بیرون به بهانه اوردمش تو کوچه بهش گفتم چرا اینکار مبکنی چون قبلا دیده بودم ازشون ولی گفته بودم شاید اشتباه میکنم و بهش گفتم ازت متنفرم دیگه نمیخوامت طلاق میخوام میگه من رفتار بدی نکردم باشه امشب ابرو ریزی نشه بعدا الانم من تمام بدنم یخ کرده دارم سکته میکنم نشستم این مهمونی لعنتی تمام بشه بریم تو رو خدا کمک کنید کی اشتباه کرده شوهرم حتی به بهونه کارت دستم بهش میزد و فقط فقط به اون تو یک ساعت نگاه میکرد
برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام😚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی چرا چوب خدا صدا نداره چون که فرو میکنه درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه
اگر واسه خودم اتفاق میفتاد از اونزن دورش میکردم تا هوا از سرش بپره
برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. میدونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قویترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب میشه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین میشه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.
میدونی چرا چوب خدا صدا نداره چون که فرو میکنه درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️