2777
2789

قیافشون که خوبه

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خمیرش برای این دوتااشترودل یک ودوسوم لیوان فرانسوی اردریختم توی ظرف.وسطش روگودکنیدیه ق غ خ پودرمایه خمیرالبته سرخالی میریزین وسط اردبعدسه ق غ خ روغن مایع.یک ق چ خ نمک.نصف ق چ خ شکر.دوسوم لیوان شیرولرم شده میریزیم بعدخمیرمیکنیم.اردکناردستتون باشه اگه چسبیددستتون کمی بپاچین.یکم ورزمیدین تقریباده دقیقه.بعدیه ظرف روچرب میکنیدخمیرروگردمیکنیدووسطش روکمی بانک انگشتاتون گودمیکنیک روشوکمی اردبپاشین روی ظرف روسلفون بکشین.بپیچین ظرف روبه یه پارچه کاملا.بعدبذارین یه جای گرم مثل کناربخاری دوساعت ونیم استراحت بدین به خمیرتون

برای موادمیانی هرچی که دوست دارین.من بامرغ وقارچ درست کردم وکمی کالباس.یه پیازبزرگ روریزریزکنین وتفت بدین.مرغی که ازقبل بااب ویه پیازپختین ریش ریش میکنین.باپیازتفت میدیدبعدنمک وفلفل وزردچوبه وکمی اویش.وکمی رب.تفت میدین وبعدخاموش کنین بذارین کنارکمی خنک بشه.بعدخمیرتون رودویاسه قسمت اگه خیلی پف کرده بودمیکنیدروطرفی کمی اردمیپاشین وخمیررومثل مستطیل بازکنیدباوردنه.دوطرفش روباچاقوشیاربزنید.پنیرپیتزاکمی وسط بریزین بعدموادمیانی وروش پنیرپیتزا.بعدخمیرروبه صورت ضبدری میبندین.دراخربرای رومال دوتازرده تخم مرغ.زعفران یک ق چ خ روغن مایع وکمی فلفل.میمالین روی اشترودلهاوروش روباسیاه دانه و...تزیین میکنین ومیذارین توی فر