2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه لطفا...

98 بازدید | 20 پست

سلام عزیزان من رو گونه هام جوش های هورمونی دارم میخام یکی دو دوره قرص جلوگیری استفاده کنم که جوشام بهتر شه میشه بپرسم چه قرصی اثر گذاریش واسه جوش بیشتره؟

ممنون از راهنماییتون 😘😘

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

قرص راکوتان

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راکوتان خیلی عوارض داره گلم قبلا یه دوره مصرف کردم

من خواهرم الان تقریبا ۶ماه استفاده میکنه صورتش مثل برف شده عوارضی هم نداشته خداروشکر

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
خب وقتی قطع کنی دوباره برمیگرده  برو دکتر

خب گفتم شاید این جواب بده و تو این اوضاع که دکتر نمیشه رفت😳

دوستم با راكوتان دخترش عقب مونده شد شديدا

بله تو دوران بارداری و قبلش نباید استفاده کرد

من خواهرم الان تقریبا ۶ماه استفاده میکنه صورتش مثل برف شده عوارضی هم نداشته خداروشکر

عوارضش تو بلند مدته من 5 سال پیش خوردم الان اگزما گرفتم 

عوارضش تو بلند مدته من 5 سال پیش خوردم الان اگزما گرفتم 

وای چقد بد خیلی متاسفم😥

دوستم با راكوتان دخترش عقب مونده شد شديدا

اره جالبه که قدرت باروری رو زیاد میکنه ومتاسفانه باعث عقب موندگی یا نقص عضو جنین میشه

خب گفتم شاید این جواب بده و تو این اوضاع که دکتر نمیشه رفت😳

داروی هورمونی خیلی خیلی عوارض داره

بخاطر چندتا جوش هورمون وارد بدنت نکن که به جاهای دیگه آسیب بزنه

اگرم مجبوری با مشورت پزشک

حالا یه مدت صبر کن چندوقت دیگه میشه رفت دکتر

داروی هورمونی خیلی خیلی عوارض داره بخاطر چندتا جوش هورمون وارد بدنت نکن که به جاهای دیگه آسیب بزنه ...

حرفتون صحیح شاید همینکارو کردم 

ولی خسته شدم بخدا تو 30 سالگی هنوز جوش دارم😢

بله تو دوران بارداری و قبلش نباید استفاده کرد

از قبل بارداري تا چنماه بعد حاملگي استفاده ميكرد همنجوري نه دكتري ميرف نه چيزي!!سونو ماه هشتم رف يبار فقط خاك برسر پول دكترو سونو و آزمايشو ميداد النگو

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم