سلام خانوما فردا یه بسته پستی به دستم میرسه ولی نمیدونم به خاطر کرونا چه جوری بازش کنم؟شما راهکاری ندارین؟توی بسته کیف هست.یعنی اون کیفه آلوده به کروناست؟؟؟
یه نایلون پهن کن بسته رو بذار توش باز کن با نایلون بسته رو جمع کن بنداز دور. قیچیای رو که استفاده کردی بشور. کیفم الکل پاشی کن یا هفته بذار بمونه بعد استفاده کن
مبارکت باشه.
ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که میگفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو میسپارم و صبر میکنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بازش کن با دستکش همون جلو در بریز اشغالاشوتوی کیسه در بسته
بیار تو خونه جایی که دوراز دسترسه
بهش الکل بپاش
به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگیات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگیات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
امکان داره الوده باشه با دستکش و ماسک تحویل بگیر قبل اوردن تو خونه جعبه رو باز کن و دور بنداز بعد هم روی کیف الکل اسپری کن و بذار یه جای دور از دسترس حداقل یه مدت بمونه