2777
2789

من رشت تنهام خانوادم زنجانن از بهمن ماه نتونستم برم  .هانواده میخان بیان دنبالم فقط از این میترسن ک بیان و اجازه ندن وارد شن. از کجا میتونم بفهمم ک راه ها بازن یا ن

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

بسته‌اس تا ۳۰ فروردین

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

جان عزیزتون بیخیال شین بابا کرونا نرفته هنوز چرا درک ندارین اخه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جان عزیزتون بیخیال شین بابا کرونا نرفته هنوز چرا درک ندارین اخه

بیخیال چی بشم سه ماهه صبر کردم ک با اتوبوس نرم حالا واقعا نمیتونم دیگه میخان بیان دنبالم برگردم نمیخایم ک بگردیم و تفریح کنیم ک

بیخیال چی بشم سه ماهه صبر کردم ک با اتوبوس نرم حالا واقعا نمیتونم دیگه میخان بیان دنبالم برگردم نمیخ ...

سلام منم رشتم. درخواستمو قبول میکنی

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
بیخیال چی بشم سه ماهه صبر کردم ک با اتوبوس نرم حالا واقعا نمیتونم دیگه میخان بیان دنبالم برگردم نمیخ ...

خو ما ادم نیستیم؟؟ ماهم سه ماهه ندیدیم تو ی خیابونم هستیم انقد اینطوری میکنین همه کشورا اوکی میشن ماهنوز درگیر کروناییم

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خو ما ادم نیستیم؟؟ ماهم سه ماهه ندیدیم تو ی خیابونم هستیم انقد اینطوری میکنین همه کشورا اوکی میشن ما ...

چرا دعوا داری تو میخام برگردم خونم😐ماشین نبود اتوبوس نبود موندم اینجا حالا میخام ببینم راه برا برگشت هست یا نه اگ کرونا برام مهم نبود شب عیدو تنها نمیموندم میرفتم

چرا دعوا داری تو میخام برگردم خونم😐ماشین نبود اتوبوس نبود موندم اینجا حالا میخام ببینم راه برا برگش ...

دعوا ندارم حرص میخورمممممم😑