2777
2789

امروز با مامان بابام رفتیم مجتمع قضایی باهنر که اظهار نامه پر کنم که ایشون از این تاریخ تا به امروز خونه را ترک کرده بماند که من اصلا نمی خواستم ولی مامانم گفت اون نمیفهمه فقط یه گزارشی هست که خدای نکرده بعدها اگر اوضاع بد شد ما مدرک داشته باشیم . اما یهو زنگ زدم به شوهرم که کجایی چرا نمیای من و بچه را دیگه دوست نداری ؟ تو این ده روز اصلا زنگ نزده بودم ولی امروز اینکارو کردم . بچه ها خیلی دلم برای خودم و پدر مادرم سوخت که این همه سر زندگی من اذیت شدن میدونم شوهرم لیاقت این همه محبت و عشق نداره ولی چیکار کنم دوسش دارم . ببخشید زیاد شد وظیفم دونستم بهتون بگم .

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعد چطوری ثابت کردی ک خونه نیمده؟ 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
خب بعد چطوری ثابت کردی ک خونه نیمده؟ 

دیگه نرفتم اطلاع بدم

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
انشالله رابطتون خوب بشه  

آمین

برگشت خونه؟

منتظرم بیاد

آره خدایی مامان باباها گنا دارن خیلی غصه میخورن وقتی بفهمن بچشون تو زندگی مشکل داره😞

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
خب زنگ زدی شوهرت چی گفت

هیچی یه مشت حرفای بیمعنی . من هر چی میکشم از وابسته بودن زیادشه 

حالا همچین تحویلش نگیری😒 تحفه ی بی مسئولیت رو این ده روز،برای خرجی چه میکردی؟؟؟

بله چشم. بابام و برادرم پول میدادن

بله چشم. بابام و برادرم پول میدادن

بعدا که صلح شدید ازش بگیر.

بگو فلان مقدار قرض کرده بودم از داداشم.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
بعدا که صلح شدید ازش بگیر. بگو فلان مقدار قرض کرده بودم از داداشم.

حتما آره 

هیچی یه مشت حرفای بیمعنی . من هر چی میکشم از وابسته بودن زیادشه 

وابسته به کی

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر