2777
2789
عنوان

خانوما بخرم یا نخرم

160 بازدید | 23 پست

سلام.من موبایلم قدیمی شده دیگه ولی کاملا سالمه حدود پنج شیش سالی میشه که دارمش هو اوی جی610هستش.بعد شوخی شوخی به شوهرم میگفتم موبایل میخوام حالا اونم جدی گرفته.یعنی واقعا هم دلم میخوادا فقط یکم گرونه .شوخی میکردم.حالا من a30sمیخوام .دوستش موبایل فروشه میگه a20ببر قسطی.میگه آ سی رو باید نقد ببری چون تو مغازه ام ندارم باید نقد بخرم..منم گفتم یا 30یا اصلا نمیخرم.گفتم اصلا از اول قصدم شوخی بود.ولی شوهرم گیر داده میگه بخر.حالا دیشبم میگفتa10هم حوبه میخوای فردا بخرم برات گفتم نه

من عاشق عکس گرفتنم موبایلم کیفیت دوربینش خوب نیست چیکار کنم بخرم یا نخرم کدوم مدل رو بخرم؟10/20/30.از کیفیت دوربیناش خبر دارین؟

شما جای من بودین میخریدین؟ تازه توهمین چند روز گرون ترم شد دوستش میگه ارزون نمیشه منتظر نباشین.

یه ماهه هم بخاطر کرونا سرکار نمیره فقط از پس اندازمون داریم خرج میکنیم.س ماهه هم پسرمون دنیااومده خرجا رفته بالا

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

A20 و A10 خوب نیستن زیاد

بالاترین امار فروش و رضایت رو تو اروپا گوشی a30 و A50 دارن

من خودمم a50 دارم

تو ک میخوای خرج کنی ی خوبشو بگیر حتی اگ ی ماه دیگ بشه خریدش

پول جمع کن تا اونموقع🌈

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

مامان منم میخواد a30 بخره 

خیلی بهتر از a20 

تفاوت قیمت چندانی هم ندارن 

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

اگر سالمه نخر اسرافه.من گوشیم سالم سالم افتاد از دستم رو سنگ اپن سیاه شد صفحه اش.ناچاری a50خریدم اول اسفند ۳۸۵۰.واسه مامانم دقیقا ماه قبلش همینو ۳۴۰۰گرفته بودم اگر نمیشکست گوشیم .حالا حالا ها نمیخریدم. عالی بود گوشیم. a5بود 😕

A20 و A10 خوب نیستن زیاد بالاترین امار فروش و رضایت رو تو اروپا گوشی a30 و A50 دارن من خودمم a50 د ...

منم میگم بمونیم یکی دو ماه دیگه بخریم که میری سرکار با حقوقت بخریم  به پس انداز دست نزنیم..میگه الان بخر خیالم راحت بشه گفتم نه.پس به نظر تو صبر کنم همونa30بخرم.حالا  30sخوبه یا همون30

چه باحال.... منم دقیقا g610 بود شوخی شوخی یکی دیگ برام خرید، y7 خرید البته آخر97 بودا شوهرمم پار ...

اره همش شوخی شوخی گفتم منa30sمیخوام اونم جدی جدی رفته قیمت کرده و اینا الانم میگه اگه واقعا دلت میخواد مشکلی نیست نقدم میخرم من نمیزارم.

اگر سالمه نخر اسرافه.من گوشیم سالم سالم افتاد از دستم رو سنگ اپن سیاه شد صفحه اش.ناچاری a50خریدم اول ...

اخه دوربینش افتضاحه.منم الان لازم دارم برای عکس گرفتن از پسر فسقلیمون.وگرنه برام مهم نیست گوشی

منم میگم بمونیم یکی دو ماه دیگه بخریم که میری سرکار با حقوقت بخریم  به پس انداز دست نزنیم..میگه ...

۳۰s فک کنم مدلش بهتر و بالاتر باشه

چرا خودتو اذیت میکنی بزن تو گوگل مشخصات گوشی A30 30s واست میاره قشنگ بخون و مقایسه کن

الان اگ من بشوهرم گوش داده بودم a10 دستم بود ولی تو گوگل کلی تحقیق کردم دیدم این خوبه🌈😐

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔