2777
2789

بچه ها من از جاریم ۱۷ سال کوچکترم . خیلی بهم حسودی میکنه. خدا شاهده ۲ساله جاریمه هر چی دلش میخاسته بهم توهین کرده. ولی مراعات کردم

دیروز اومد ۳ ساعت تمام هر چی دلش خواست گف و رف. منم در حد توانم جوابشو دادم. جاریم با خانواده شوهرم مشکل داره

.  خیلی بهش بد کردن و اینم بد کرده.

ولی حالا دامن‌گیر زندگی من شدن. تو رو خدا راهنمایی کنید چیکار کنم دیگه سمت من و زندگیم نیاد؟

شوهرم اگه کسی چیزی به مادرش بگه محکم پشتشه اما دیروز حتی ی کلمه عکس العمل نشون نداد که بگه منم شوهرم. پشتم

خستم دیگه بچه ها

چی میگه ؟

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم چی به چیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

شوهرتم بود؟

به شما توهین کرد یا ختنواده شوهرت

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

اومد تو خونه ات ۳ ساعت تمام بهت حرف زده تو هم جوابشو دادی؟ ولی مونده! بابا همون ا ل در رو باز میکردی میگفتی راه برون از اینوره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

نی نی سایت فقط تبلیغات مثبت ۱۸نکرده بود که به امید خدا داریم این روزام میبینیم😂

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

مث جاری من مث سگ به همه میپره تیکه میندازه خیللییی حسوده میدونم داره از حسودی میترکه

خانما اون تاپیکی ک گفتم ناراحتم رو برام گزارش بزنید ممنون میشم خدا خیرتون بده

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍