2777
2789

درود؛

من مطالعه ام بالاست

این کتابای انگیزشی غول چراغ جادو نیستن! 

فقط حس خوبی میدن، دید شما رو مثبت میکنن، مهم برداشت و نحوه عملکرد شماست 

و اینکه خودتون گام بردارید برای تحول ...

مانا باشید🍃🌸

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

کتاب به تنهایی سخت کمک میکنه. باید دید باز داشته باشی و نکاتشو بفهمی. تاپیکی که لینکشو توی امضام گذاشتم خیلی کمکت میکنه. همه چیز محدود به طرز فکر و شکرگزاری تنها نیست. نکات دیگه‌ای هم داره.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب به تنهایی سخت کمک میکنه. باید دید باز داشته باشی و نکاتشو بفهمی. تاپیکی که لینکشو توی امضام گذا ...

خواهرم میگه باخوندن کتاب راز شوهرمو درست کردم ماشالله زندگیش خیلی خوب شده هرچه ارزو کرد براورده شد

درود؛ من مطالعه ام بالاست این کتابای انگیزشی غول چراغ جادو نیستن!  فقط حس خوبی میدن، دید شما ...

بی زحمت یه کتاب انگیزشی انرژی مثبت بهم معرفی میکنید دوست عزیز؟ 

ممنون میشم❤️

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بله من کتاب راز و قدرت رو خوندم

خییییلی حال خوب و مثبتی دارن ولی بقول دوستمون جادو نمیکنن باید خودت واس تغییر قدم برداری

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
خواهرم میگه باخوندن کتاب راز شوهرمو درست کردم ماشالله زندگیش خیلی خوب شده هرچه ارزو کرد براورده شد

منم نگفتم به درد نمیخوره. گفتم سخت کمک میکنه. بستگی به ذهن و مدار آگاهیه خواننده کتاب داره. منم دور و برم خیلی آدما دیدم که کتاب خوندن، ولی یه نفرشون تونست با خوندن کتاب صاحبخونه بشه. تأثیرش روی بقیه در حد خوش‌بین شدن یا باانگیزه شدن بود و بعد از مدتی دوباره بی‌انگیزه میشدن. خود من هم که دوره قانون جذب شرکت کردم و علاوه بر کتاب از فایل‌های صوتی و ... هم استفاده میکنم و سعی کردم تمام نکاتی ضروریشو یاد بگیرم و به کار ببرم.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
واقعا ؟؟میشه بگین چ تاثیری داشتن ارزوهات براورده شدن؟؟

بله

توی دانشگاه مورد علاقه م قبول شدم و دارم درس میخونم

با همسر ایده آلم ازدواج کردم

اندام و ویژگی های دلخواهمو در خودم دارم

بی زحمت یه کتاب انگیزشی انرژی مثبت بهم معرفی میکنید دوست عزیز؟  ممنون میشم❤️

سلام عزیزم

برتری خفیف 

هنر خوب زندگی کردن 

ماندن در ضعیت آخر 

تئوری انتخاب 

زندگی بهتر 

شفای زندگی

آخرین راز شاد زیستن 

تو همانی که به آن می اندیشی 

اینا صرفا جملات کلیشه ای ندارن، عمیق و پرمفهوم نوشته شدن 

ولی کتابای انگیزشی با جملات عالی برای حس خوب، چهار اثر فلورانس، خودت باش دختر، راز، قدرت، خودت را ب فنا نده، جهشی به سوی پیشرفت و ... 

اینا خوبن برای شروع، ولی فقط اکتفا به کتاب برای تغییر کافی نیست ... باید تغییر رو خودمون ایجاد کنیم و تغییر با فکر آغاز میشه🌹

اما برای حس و حال خوب، قلم فوق العاده ای دارن و دید مثبتی ایجاد میکنن 

موفق باشی عزیزم ❤

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
سلام عزیزم برتری خفیف  هنر خوب زندگی کردن  ماندن ضعیت آخر  تئوری انتخاب  ...

ممنون مهربون خیلی خیلی لطف کردی 😍❤️

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

درخواستم قبول کن لطفا 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری