2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکهههه😘😘😘 با دلخوشی بیاد بغلت.  منم اخربن روز ۱۸ اسفند بود . ۵ روز پیش بی بی مثبت شد😍

سلام عزیزم مبارکت باشه انشالله بسلامتی بدنیا بیاد خواعش میکنم منن دعاکن هرکه زودتر بی دردسر حامله بشم ۴ سالع اقذامم برای بچه دوم 

تورا به خاطر دوست داشتن دوست می دارم ...
میوه. با غذا زیتون و فلفل دلمه میخورم .آب دوس ندارم مجبوری میخورم .آب تو دهنم مزه آب ماهی میده😂 برو ...

نه حالتای بدنت را میگم مثل کمردرد.دل درد و تهوع چطوری هستی لکه بینی و خونریزی داری 

سلام عزیزم مبارکت باشه انشالله بسلامتی بدنیا بیاد خواعش میکنم منن دعاکن هرکه زودتر بی دردسر حامله بش ...

به امید خدا باردار بشی بزودی . بهش فک نکن . شوهرم واریکوسل داره . بهمن فهمیدم . انقد بیخیال شدم بارداری اتفاق افتاد . بخدا روحیه خیلی موثره . و رابطه زیاد

خدایاشکرت
نه حالتای بدنت را میگم مثل کمردرد.دل درد و تهوع چطوری هستی لکه بینی و خونریزی داری 

صبا خیلی بی حالم . اگه زود صبونه نخورم میارم بالا فک کنم . تکرر ادرار. دل درد . وقتی زیاد وامیسم کمر درد. 

خدایاشکرت
من غذا میخورم میاد تا دم حلقم وایمسیه همش گرمیگیرم بعضی وقتا استرس دارم از دنیا ناامید میشم نمیدونم ...

استرسو دارم . ولی امیدم همین اتفاقه راستش . قبلش هیچی واسم مهم نبود . اینطور فک کن که تمام تلاشتو بکنی سلامت باشه و هر کاری واسه زندگیش کنی بعدا

خدایاشکرت
به امید خدا باردار بشی بزودی . بهش فک نکن . شوهرم واریکوسل داره . بهمن فهمیدم . انقد بیخیال شدم بارد ...

خدابرات حفظش کنه ممنونم گلم اخه من تنبلی دارم ازبس آمپول ایناززدم ابکش شدم دیگه.ازطرفیم دوسندارم اختلاف سنی بچع هام زیاد باشه باز هرچی صلاح خداس رابطرم ک بله هروزانجام میشه 

تورا به خاطر دوست داشتن دوست می دارم ...