saharhn مدیر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 عنوان بی بی دوم، بچه ها مثبته؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 131 پست نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است. 1399/01/26 | 13:35 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تارین عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1395 منم استرس داشتم بهترم الان . ۲۴ سالمه . مرداد میشه ۲ سال ک متاهلم . شما چند؟ من32 سالمه 6ساله متاهلم
یلدااااخانوومی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 855 مبارکهههه😘😘😘 با دلخوشی بیاد بغلت. منم اخربن روز ۱۸ اسفند بود . ۵ روز پیش بی بی مثبت شد😍 سلام عزیزم مبارکت باشه انشالله بسلامتی بدنیا بیاد خواعش میکنم منن دعاکن هرکه زودتر بی دردسر حامله بشم ۴ سالع اقذامم برای بچه دوم تورا به خاطر دوست داشتن دوست می دارم ...
یلدااااخانوومی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 855 اسی جان مبارکه عزیزم مامان شدی لطفن منم دعاکن انشالله بزودی دوباره مامان بشم خیلی وقته اقدامم ممنون . تورا به خاطر دوست داشتن دوست می دارم ...
مهربووووون۲۴ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1081 شما بیشتر چی دلت میخاد بخوری میوه. با غذا زیتون و فلفل دلمه میخورم .آب دوس ندارم مجبوری میخورم .آب تو دهنم مزه آب ماهی میده😂 بروکلی و نارنج هم میخورم . با غذا دوس دارم اینا باشن خدایاشکرت
تارین عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1395 میوه. با غذا زیتون و فلفل دلمه میخورم .آب دوس ندارم مجبوری میخورم .آب تو دهنم مزه آب ماهی میده😂 برو ... نه حالتای بدنت را میگم مثل کمردرد.دل درد و تهوع چطوری هستی لکه بینی و خونریزی داری
مهربووووون۲۴ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1081 سلام عزیزم مبارکت باشه انشالله بسلامتی بدنیا بیاد خواعش میکنم منن دعاکن هرکه زودتر بی دردسر حامله بش ... به امید خدا باردار بشی بزودی . بهش فک نکن . شوهرم واریکوسل داره . بهمن فهمیدم . انقد بیخیال شدم بارداری اتفاق افتاد . بخدا روحیه خیلی موثره . و رابطه زیاد خدایاشکرت
مهربووووون۲۴ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1081 نه حالتای بدنت را میگم مثل کمردرد.دل درد و تهوع چطوری هستی لکه بینی و خونریزی داری فقط دل درد و کمر درد خدایاشکرت
تارین عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1395 فقط دل درد و کمر درد من غذا میخورم میاد تا دم حلقم وایمسیه همش گرمیگیرم بعضی وقتا استرس دارم از دنیا ناامید میشم نمیدونم چیکار کنم
سارا۱۳۶۹ عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 19601 مبارک باشه😍 خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مهربووووون۲۴ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1081 نه حالتای بدنت را میگم مثل کمردرد.دل درد و تهوع چطوری هستی لکه بینی و خونریزی داری صبا خیلی بی حالم . اگه زود صبونه نخورم میارم بالا فک کنم . تکرر ادرار. دل درد . وقتی زیاد وامیسم کمر درد. خدایاشکرت
مهربووووون۲۴ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1081 من غذا میخورم میاد تا دم حلقم وایمسیه همش گرمیگیرم بعضی وقتا استرس دارم از دنیا ناامید میشم نمیدونم ... استرسو دارم . ولی امیدم همین اتفاقه راستش . قبلش هیچی واسم مهم نبود . اینطور فک کن که تمام تلاشتو بکنی سلامت باشه و هر کاری واسه زندگیش کنی بعدا خدایاشکرت
یلدااااخانوومی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 855 به امید خدا باردار بشی بزودی . بهش فک نکن . شوهرم واریکوسل داره . بهمن فهمیدم . انقد بیخیال شدم بارد ... خدابرات حفظش کنه ممنونم گلم اخه من تنبلی دارم ازبس آمپول ایناززدم ابکش شدم دیگه.ازطرفیم دوسندارم اختلاف سنی بچع هام زیاد باشه باز هرچی صلاح خداس رابطرم ک بله هروزانجام میشه تورا به خاطر دوست داشتن دوست می دارم ...
مهربووووون۲۴ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1081 خدابرات حفظش کنه ممنونم گلم اخه من تنبلی دارم ازبس آمپول ایناززدم ابکش شدم دیگه.ازطرفیم دوسندارم اخت ... ممنونم عزیزم . تا خدا بخواد همه دلیلا میرن کنار . توکل کن خدایاشکرت
jio عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 1266 مباركههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههبسلامتي بياد بغلت ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍