2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونی من چی بخورم بچم دختر بشه آخه دختر خیلی دوس دارم

الان که بارداری قربونت برم . قبلش باید سردی و لبنیات و‌ترشی میخوردی موقع اقدام هم با سرکه شستشو‌میدادی. اما اگر خیلی دوست داری میتونی ندر کنی اسمشو‌فاطمه بذاری یا حداقل نذر کنی ۱۰ روز فاطمه قداش کنی بعد هر تسمی دوست داری بذاری

میشه 🙏🙏🙏واسم یک صلوات بفرستید ❤️❤️ 🙏🙏 هرکس فرستاد بگه منم واسش بفرستم
الان که بارداری قربونت برم . قبلش باید سردی و لبنیات و‌ترشی میخوردی موقع اقدام هم با سرکه شستشو‌میدا ...

الان نذر میکنم بنیت فاطمه زهرا اگر ایشالله بچم دختر شد تا 10 روز فاطمه صداش کنم

بله عزیزم شما الان دلت پاک ترینه 🙏🙏🙏

ممنونم از خدا میخوام به حق این ماه شعبان و این طفل خیلی پاک هرکی هرحاجتی تو این سایت داره روا بشه و از صدقه سر تمام بچه ها خدا حاجتای منم بده

چرا دوس نداری باردار بشی

چون دو تا دارم. و دیگه نمیخوام. میخوام کمی بزرگ شدن برم دنبال کار.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
چرااااا

گفتم بالا دو تا دارم. خسته شدم. دیگه بچع دیگه نمیخوام. خیلی رعایت میکنیم.😢

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
آره منم وقتی آزمایش دادم مثبت شد تازه باور کردم راستی تو تاحالا قرصی خوردی رفتی دکتر ببینی تخمکت در ...

اره ماهی که لتروزول خوردم رفتم دیدم دوتا تخمک 25 و 15 داشتم و کلی تخمک ریز 

اره مبارکه .اولی منفی بود؟

نه عزیزم ولی دوستان گفتن دوبار بدم، چون اولیه حاله انداخته بود

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است