2777
2789

دکتر گفت باید سرکلاژ بشم البته بعد از ۱۴هفتگی الان ۱۱هفتمه چون طول سرویکسم ۲۶_۲۷بود و دهانه رحمم کوتاهه😔

بعدم دکتر زنانم گف اما احتمال داره همون موقعیم ک سرکلاژ بشی سوزن ب کیسه آب بخوره و بچه سقط شده پس خطرم داره 

خودت و شوهرت باید بیایین امضا کنین ک با اختیار خودتون می‌خوایین سرکلاژ شین حالا منم میترسم 

کسی بوده با سرکلاژ خدای نکرده ب بچه ش چیزی بشه

یا نه چیزی نشده آخه جفتمم پایینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنداداشم سرکلاژ میشه هر دفعه . خداروشکر خطریم نداشته براشون

بعد کلا استراحت مطلقه زنداداشت؟

ب من گفت فک نمیکنم بچتم تا۱۴هفتگی بمونه😐

بلانسبت شما دکتره ی عنتر منو ب کل ناامید کرد

میترسم  بدجور دکتر منو ترسونده نمی‌دونم چیکار کنم  گف خطر سرکلاژ کلا بالاس

من دو مورد دیدم هیچ تاشون بخاطر سرکلاژ طوریشون نشده... امینوسنتز میگن خطر داره ولی اینو نه

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

بعد کلا استراحت مطلقه زنداداشت؟ ب من گفت فک نمیکنم بچتم تا۱۴هفتگی بمونه😐 بلانسبت شما دکتره ی عنتر ...

آره استراحت مطلق بود سر بچه اولش . اما الان باردار ک شده بچش تازع یه سالشه و نمیتونه استراحت مطلق باشه

دکتره الکی ترسوندتت. اصلا هم اینقد خطرناک نیس ک این گفته . اما احتمال زایمان طبیعی کم میشه. زنداداشم سزارین شد

منم بچه اولم سرکلاژ شدم،اره دکتر اختار داد ولی احتمالش خیلی خیلی کمه،منکه مشکلی نداشتم

ولی ۱۴هفته دیر نیست؟؟من به محضی که غربالگری اولو دادم سریع سرکلاژ شدم۱۲هفته

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه