2777
2789
عنوان

پسرم خیلی لاغره😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3581 بازدید | 47 پست

عزیزم خدا حفظش کنه 😘😘😘😘

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
سلام عزیزم میتونم بپرسم چ غذاهایی ب پسرت میدی  منم پسرم سه سالشه سیزده کیلوعه

سلام گلم. همه جور غذاهایی که خودمون میخوریم. البته بهش غذاهای گوشتی چه گوشت مرغ چه چرخ کرده شتر و گوسفند ، تخم مرغ هم ابپز هم نیمرو، ابگوشت بیشتر بهش میدم شیرموز، خرما، هر بار یه جور مغز اجیل براش میگیرم. ولی زیاد اهل میوه نیس. فقط پرتغال و سیب و موز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چطوری بهش شیرخشک میدید؟ منظورتون شیرخشک پدیاشور و اینایی که مخصوص بزرگترهاس؟

نه بابا اشتباه مامان منو نکنین اینقدر نگران کم وزنی داداش کوچیکم بود تو سه سالگی بهش قرص اشتها میداد فک میکرد لاغره هر چی میگفتم مامان بچه وزنش طبیعیه الان داداشم ۲۰ سالشه با قد ۱۷۳ وزنش ۱۰۳ کیلو وتنها ناراحتیش اضافه وزنشه 😐حتی رو اعتماد بنفسش هم تاثیر گذاشته اون زمان قدیم بود فک میکردن هر چی چاقتر باشن سالمترن علم جدید لاغر یعنی سالم 

زندگی بدون عشق یک چرخش بی معنی است عشق بورزیم وعاشق باشیم💖💖
نه بابا اشتباه مامان منو نکنین اینقدر نگران کم وزنی داداش کوچیکم بود تو سه سالگی بهش قرص اشتها میداد ...

جدی میگی 

منم پسرم لاغره همش غصه میخورم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سلام گلم. همه جور غذاهایی که خودمون میخوریم. البته بهش غذاهای گوشتی چه گوشت مرغ چه چرخ کرده شتر و گو ...

مرسی گلم ازپاسخگوییت ❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
 نه اضافه وزن نه کمبود وزن.وزن طبیعی خوبه عزیزم. ولی پسرم کمه وزنش

ماشااله پسرت خوبه اگه‌پسرمنو‌ببینی چی میگی همش استخونه😔😔

منم همینطور عزیزم

غصه نخور گلم بخدا پسرت همه چیش عالیه 

منم پسرم خوب بود از وقتی از شیر گرفتمش لاغر شد

این اقا مبین ما هم همینطور. پسر شما خوب غذا میخوره؟

نه خیلی بدغذاس بزور بهش غذا میدم برنجو دمی میکنم میدم بهش 

صبونه یک لیوان شیر میدم بعضی وقتام فرنی با نشاسته درس میکنم میدم بخوره نمیدونم چرا وزن نمیگیره 

نه خیلی بدغذاس بزور بهش غذا میدم برنجو دمی میکنم میدم بهش  صبونه یک لیوان شیر میدم بعضی وقتام ...

من یه مدت نزدیک یک ماه بهش شربت اشتها اور دادم تا اشتهاش باز شد. بعد از اون دگ خودش میاد سراغ غذا و گرسنش میشه. قبل از این اگه از صبح تا شبم چیزی نمیخورد صداش در نمیومد