2777
2789

سلام چندین سال پیش گوشت بوقلمون خریدیم رونش رو به نظرم اومد یک ته مزه خاصی داره نمیدونم چطوری بگم شبیه طعم شیرین دیگه خوشم نیومد نخریدیم حالا دیروز داداشم گوشت بوقلمون خریده اورده چون من یکم ضعیف شدم مدام مریضم که اصطلاحا تقویت بشم حالا چطوری بپزم که خوشمزه بشه

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 

چرخ کن

میگن با چرخ‌کردش کتلت و اینجور چیزا درست کنی خوشمزه میشه

البته من کلا به جز گوشتِ گوسفند‌،گوساله و مرغ گوشت دیگه‌ای نمیتونم بخورم

خیلی‌ها میخورن،غاز اردک بلدرچین کبک بوقلمون شتر

ولی من نمیتونم

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
چرخ کن میگن با چرخ‌کردش کتلت و اینجور چیزا درست کنی خوشمزه میشه البته من کلا به جز گوشتِ گوسفند‌،گ ...

شتر ماهم میخوریم طعمش خوبه شتر مرغ هم خوردم طعم خوبی داره ولی از طعم گوشت بوقلمون خوشم نمیاد

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سینه شو چرخ میکنم با پیاز فراوان شامی درست میکنم.  ما ماهی یه سینه شو میخریم.  اصلا مرغ نمیخرم. مرغ طبعش سرده.  بوقلمون گرمه.  چرخ کنید تو استنبولی ماکارونی.  سرخ شده با روغن زیتون یا روغن محلی واسه ضعف عالیه.  میخوای تقویت بشی روغن کارخونه ای رو از غذاهات حذف کن. 

واسه تقویت یه ماه بادوم خام روزی 14 دونه بخور عالی جواب میده.  حرکات ک و پیاده‌روی آروم هم داشته باش. با بلغور گندم مثل سوپ جو سوپ درست کن  عالیه. من یه مدت صعیف بودم تجربه دارم.  عسل طبیعی نه نه عسل سوپری بخر. زیاد بخور.   روغن زیتون و ارده کنجد و کره محلی سر شیر  مصرف کن.  زودتر جواب میگیری

ما همیشه بجای  مرغ ،،سینه بوقلمون استفاده میکنیم 

سینه بوقلمون کاملا شبیه مرغه و سفیده 

ولی رونش قرمزه و مثل گوشت گوسفنده  

میتونی بریزی توی سوپ یا خورشت درست کنی یا بذاری وسط پلو چلو گوشت  و....