2777
2789

ساام عزیزم نه والا باید بره دکتر فقط غیر از این دیگه نمیشه براش کاری کرد😔

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سلامتی خودش و فرزندش صلوات فرستادم

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
یعنی چی شما اطلاعاتی داری؟

بچه هنوز دنیا نیومده ؟

من شوهرم پزشک اطفال یه چیزیایی ازش یاد گرفتم ولی الان خودش خونه نیست بگو شاید تونستم کمکت کنم

نه دیگه  فعلا باردارم

باید اول بری سونو بدی احتمالا تا به دنیا اومدن بچه صبر کنن بعد از دنیا اومدنش رسیدگی کنن

عزیزم اگر مشکل حاد باشه احتمالا خودت و تحت کنترل بگیرن و اگر خیییلی حاد باشه سزارینت میکنن و بچه رو زود تر دنیا میارن

اول باید حتما سونو بدی تا بشه نظر دقیق داد

استیکرت منو ترسوند و ناامیدم کرد

نترس عزیزم ناراحت شدم که برای بچت مشکل پیش اومده و کار زیادی از دستم بر نمیاد همین وگرنه چیز خاصی نیست مشکل بچت درمان داره عزیزم 

شما خودت پزشکی یا جایی دیدی؟

من شوهرم پزشک اطفاله یه چیزایی ازش یاد گرفتم روی یه بچه کار میکرد همچین چیزی بود یکم تجربه واسه منم شده