2777
2789

موهام خیلی شکنندگی داشت دیشب برای اولین بار از این شامپوی حاوی کراتین و عصاره آلوئه ورای اوه استفاده کردم الان خیلی صاف و نرمن موهام

میخوام بدونم برای مدت طولانی عیبی نداره ازش استفاده کرد چون حاوی کراتینه؟

و اینکه امکان داره بعد از چند بار استفاده اثر دهیش کم شه؟

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

من استفاده نکردم ولی برای ریزش نکردن مو روغن بادوم و روغن رزماری باهم تلفیق بده یه چیز جادوییه. قبل حموم میزنی به ریشه مو حوله یا روسری میپیچی دور موهات بعد نیم ساعت دوش میگیری. من خیلی موهام حساسه اینو انجام میدم جواب میگیرم

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
من استفاده نکردم ولی برای ریزش نکردن مو روغن بادوم و روغن رزماری باهم تلفیق بده یه چیز جادوییه. قبل ...

من الحمدلله فعلا ریزش ندارم واسه وز شدن موهام این شامپو رو گرفتم

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندگرفتی

دقیق یادم نیست حول و حوش ۱۷

من الحمدلله فعلا ریزش ندارم واسه وز شدن موهام این شامپو رو گرفتم

وز شدن من یه روغن کراتین جدا استفاده میکنم.اوه رو نمیدونم. ایشالا جوابتونو بگیرین 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
وز شدن من یه روغن کراتین جدا استفاده میکنم.اوه رو نمیدونم. ایشالا جوابتونو بگیرین 

ممنون

اخه شنیدم کراتینه کردن موها که تو ارایشگاها انجام میدن مضره واسه مو، خواستم بدونم این شامپوهاشونم مثل اون مضر هس یا نه

چه مارکی

اوه 

تو پستم گفتم

ممنون اخه شنیدم کراتینه کردن موها که تو ارایشگاها انجام میدن مضره واسه مو، خواستم بدونم این شامپوها ...

اونا اگه کراتین باشه که مضر نیست ولی بحث اینه کراتین خالص نیست چون کراتین خالص انقدری موها رو صاف نمیکنه که مشتری پسند باشه

روغن کراتین هم بگیرید خوبه ها. بعد حموم میزنید اگه با سشوار خشک کنید صاف تر میشه نکنید هم همون حالت موهاتون بدون وز وایمیسته 

اونا اگه کراتین باشه که مضر نیست ولی بحث اینه کراتین خالص نیست چون کراتین خالص انقدری موها رو صاف نم ...

خیلی ممنون

همین دیگه، شاید این شامپوهام جریانش مثل همونا باشه

من موهام چربم هست، روغن کراتین بعد از حموم بزنم موهارو چرب نمیکنه؟

خیلی ممنون همین دیگه، شاید این شامپوهام جریانش مثل همونا باشه من موهام چربم هست، روغن کراتین بعد ا ...

بستگی به مارکش داره. برا من یکی دو قطره برا کل موهام جواب میده. موهام تا شونه هامه. بعد اینکه شسوار میزنی یا حتی خودش خشک بشه چربی‌ نمیمونه اصلا.

یه اسپری هم دارم اونم روغنیه ولی اصلا چرب نمیکنه مو رو. میخوای عکساشونو بدم بهت؟

بستگی به مارکش داره. برا من یکی دو قطره برا کل موهام جواب میده. موهام تا شونه هامه. بعد اینکه شسوار ...

آره ممنون میشم

دستت درد نکنه

اون فیتو چیه؟