بچه ها بابام گفته برای تولدت برات گوشی میخرم و از هرکی پرسیدم این ۴مدل رو پیشنهاد داد لطفا کسایی ک این گوشیارو دارن نظر بدن و با دلیل منطقی بگن کدوم آیفون ایکس شنیدم بعد ی ضربه کوچیک ی خط سبز کتار صفحه نمایشش میاد..
البته من میگم ۱۰ولی بابا گفت چون برای دانشگاهت فقط سور دادیم چیزی نگرفتیم برات میخام تولدت برات گوشی ...
آیفون واسه ایران به درد نمیخوره.بعدشم الان آیفون ۸ نوش نیست و باید کار کرده بخری.بدیه آیفون اینه سریع مدل های قبلی از بورس میوفته.به نظرم سامسونگ s9 بهتر از آیفون ۸
خدایا شکرت بابتهدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها پس الان بنظرتون آیفون نگیرم؟؟ اصلا راجب ام ۲۰اطلاعات ندارم نمیدونم نقاط قوت و ضعفشو و اینک آ۵۰ خیلی از فامیلامون داشتن فروختن ایت پلاس خریدن و عاشق ایت پلاس هستن میگن خیلی حرفه ای عکس میگیره تو حتما ایت پلاس بخر ایکس نخر مقاومش کمه با ی ضربه خط سبز میوفته و اینا
بعد دوستای خوبم اینم بگم زیاد اهل کار حرفه ای با گوشی نیستم زیادم مدلای جدید رو نمیشناسم جز سامسونگو اپل مدلای دیگ رو اصلا نمیشناسم....بعد اینک من فقط برای کار روزمره مثل عکاسی و فیلم برداری و موسیقی گوش کردن و تلگرام و اینستاگرام و اینا میخامش وگرنه کلا از گوشی استفاده کاری نمیکنم فقط در حد روزمرگی