2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من الان تملت رو انتخاب کردم این صفحه اومد

بعد فروش رو زدم حالا تو این صفحه قیمت و حجم رو بنویس و دوباره فروش رو بزن

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

دیگه عرضه اولیه چند هزار تومنیو مث قبل فک کنم ندن امسال دوتا عرضه اومده بال بوده مال این هفته ۸ ملیو ...

تملت و شصدف و ساوه رو میخوام بفروشم ، تا فردا ببینم چقدر دیگه میتونم جور کنم.ولی کاشکه شستا رو زودتر اعلام میکردن .اگه تا همین دوروز پیش میدونستم پنج شیش میلیون از پولمو نگه میداشتم ، چون همشو ریختم تو صندوق 

تملت و شصدف و ساوه رو میخوام بفروشم ، تا فردا ببینم چقدر دیگه میتونم جور کنم.ولی کاشکه شستا رو زودتر ...

صندوق چی؟خب بردار چون اونا رو بفروشی فک نکنم جور بشه چون زیاده حداقل ۵ تومن میخواد

صندوق چی؟خب بردار چون اونا رو بفروشی فک نکنم جور بشه چون زیاده حداقل ۵ تومن میخواد

صندوق ارزش کاوان آینده .دیگه نمیشه کاری کرد .چون هر چقدر که ریخته باشی هم اضافشو چهار روز بعد برگشت میزنن

این کاربر بهتر میتونن راهنماییتون کنن😊

👈سوالات بورسی شما

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

صندوق ارزش کاوان آینده .دیگه نمیشه کاری کرد .چون هر چقدر که ریخته باشی هم اضافشو چهار روز بعد برگشت ...

اهان پس هر چقد جور کردی بخر اینم بگم این زیاد سود نمیده ها نهایت تا هزار و سیصد بره

اهان پس هر چقد جور کردی بخر اینم بگم این زیاد سود نمیده ها نهایت تا هزار و سیصد بره

آخه از بین همه صندوقا رتبه یکو داره .تو یه سال سیصد و خورده ایی درصد بازدهی داشته