2777
2789
عنوان

گفتم حس خوب مو باهاتون شریک شم

1056 بازدید | 96 پست

شوهرم خوابیده دخترمو هم خوابوندم یه بشقاب پفک حلقه ای دراز کشیدم تو جام آهنگ گوش میدم میخورم.یه لباس گشااااد راحت هم پوشیدم خیلی مزه میده

اصن به درک که چاقم

خدا این خوشیای کوچیکو ازم نگیره(دخترم بیدار نشه)

شما چیکار میکنید

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده

خوش باشی همیشه 

منم همه روخوابوندم یواشکی اومدم تواتاق😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا توهیچ حالتی دلمون خوش نیست چون همه جور اخبار بد کرونا بهمون میرسه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

الهی امین 

منم قبل خواب کلی کیکی کع امروز درست کردم خوردم بادام زمینی از اینکع پیلع ای کع خودم اسمشو گذاشتم خوردم ولی بازم گشنمع الان😂منم عاشق لباسای گشادم از این باکلاسا😎کلا هم تیشرتای لش میپوشم اکثرا تو خونع😂😂😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

میخارم

سمباده میخوای؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون