2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بودم کاپشنمو رو دیوار خرابه زنین بازی گداشتم رفتیم با بچه ها وسطی بازی کردیم دیگه وقت رفتن و خدافظی رفتم کاپشنمو بردارم هی میکشیدمش یکی ازونور دیوار میکشیدش ...من بکش اون بکش یهو ول کرد با ما تحت خوردم زمین فرار کردم رفتم پشت دیوار کسی نبود

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 

من اینی که الان میگم واقعیته 

چند سال پیش یه شب روی تختم دراز کشیده بودم که تو حالت خواب و بیدار بودم که یهو احساس کردم یه چیزی خودشو داره میکنه درون جسم من که همون لحظه گفتم بسم الله الرحمن الرحیم که یهو رفت از تو جسمم

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️